Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

One UI 7 – Z Fold 6: Touchscreen not working, extreme lag, battery drain!

(Téma vytvořeno: před 3 týdny)
124 Zobrazení
hammartin
First Poster
Možnosti
Hey everyone,

Right after updating my Galaxy Z Fold 6 to One UI 7, the main (inner) screen's touchscreen completely stopped working. The whole system is laggy and super slow, and the battery is draining insanely fast even with light use.

This is absolutely unacceptable - I honestly can't understand how such a broken update made it to production.

We need a quick fix ASAP!

Is anyone else experiencing this? Any temporary workaround?

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hello @hammartin

We are sorry about your problems after OS update. Samsung analyze this problem and temporerly stopped the update.

The only temporary work around is make a backup of your data (contacts, pohotos, etc.) and make the Factory reset of your phone. This should fix part of the problems. 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
mrzí ma, že u Vás nastali takéto problémy. Vami popisované problémy sa občas objavia obvykle z dôvodu, že aktuálne nastavenie/softvér v telefóne si nesadne s inštalovanou aktualizáciou o to viac pokiaľ ide o zmenu Androidu či väčšie zmeny v nadstavbe One UI. V takýchto prípadoch je odporúčané vykonať Wipe cache partition a pokiaľ to nezaberie tak factory reset.
Podľa dostupných informácií bola aktualizácia na One UI 7 pozastavená z dôvodu objavenia sa problémov s odomykaním zariadení v Kórei čo by teda nemal byť Váš prípad a preto osobne by som odporúčal factory reset s manuálnym nastavením a preniesť si len dáta ako kontakty a médiá.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
3 Odpovědi
AryaX
Voyager
Možnosti
Yeah thats why they pulled it off
0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hello @hammartin

We are sorry about your problems after OS update. Samsung analyze this problem and temporerly stopped the update.

The only temporary work around is make a backup of your data (contacts, pohotos, etc.) and make the Factory reset of your phone. This should fix part of the problems. 

fajnsnek2
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
mrzí ma, že u Vás nastali takéto problémy. Vami popisované problémy sa občas objavia obvykle z dôvodu, že aktuálne nastavenie/softvér v telefóne si nesadne s inštalovanou aktualizáciou o to viac pokiaľ ide o zmenu Androidu či väčšie zmeny v nadstavbe One UI. V takýchto prípadoch je odporúčané vykonať Wipe cache partition a pokiaľ to nezaberie tak factory reset.
Podľa dostupných informácií bola aktualizácia na One UI 7 pozastavená z dôvodu objavenia sa problémov s odomykaním zariadení v Kórei čo by teda nemal byť Váš prípad a preto osobne by som odporúčal factory reset s manuálnym nastavením a preniesť si len dáta ako kontakty a médiá.
0 Like