Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Aktualizace Samsung Cloud

(Téma vytvořeno: před 3 týdny)
211 Zobrazení
EvaZFlip6
Helping Hand
Možnosti
Od 20.2.2025 nejdou po aktualizaci Samsung Cloud provádět zálohy na ZFLIP6 ani na tabletu S9... co se stalo? Víte prosím někdo?

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
EvaZFlip6
Helping Hand
Možnosti
Tak to zřejmě způsobilo VPN... po vypnutí záloha provedena.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

18 Odpovědi
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti

Zdravím, co znamená "nejdou provádět zálohy"? Objeví se chybová hláška, nebo tam ta možnost vůbec není? 

Zkusil sem udělat zálohu na S24U a S25U a nemám problém. Bohužel Z Flip 6 k dispozici nemám.

S25 Ultra 1TB Titanium Silverblue, Galaxy Buds 3 Pro
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @EvaZFlip6
na mé S25U i manželčině Z Flip6 také zálohování bez problémů. Tablet u sebe nyní nemám.

0 Like
EvaZFlip6
Helping Hand
Možnosti
Záloha se provádí a neprovede se... "záloha nebyla provedena"... ani restart ani nic jiného nepomáhá...
0 Like
EvaZFlip6
Helping Hand
Možnosti
Nechápu to...
0 Like
EvaZFlip6
Helping Hand
Možnosti
TaktoSmartSelect_20250221_081821_Samsung Cloud_1000043181_1740122301.jpg
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @EvaZFlip6

Zkuste u aplikace Samsung Cloud vymazat paměť a Vymazat data a pak znovu zkusit zálohování. Dalším krokem bych udělal odhlášení a opětovné prohlášení telefonu k Samsung účtu. 

fajnsnek2
0 Like
Jhsoftserv
Voyager
Možnosti

Mňa napadá len problém s kontom (možno cache pamäť vyčistiť v konto samsung). Vyskúšal by som zálohu na google drive, ak zbehne tak je problem s kontom na samsung cloude, ak nezbehne ani na google drive, tak  jednoznačne s aplikáciou na zálohovanie. Ja mám s25u a idú mi obe.

1. Samsung S25 Ultra 12GB / 1TB, Titanium Gray, Android 15, One UI 7.0, S938BXXU1AYB4 + Amazfit GTR 47, Stainless Steel, 1.3.8.04
2. Oneplus 6 8GB / 256GB, Android 15, lineage 22.1
0 Like
EvaZFlip6
Helping Hand
Možnosti
To už jsem udělala...
0 Like
EvaZFlip6
Helping Hand
Možnosti
Google zálohu provádí. Samsung ne... cache vymazaný. Divný je, že ten stejný problém je jak u mobilu, tak u tabletu... asi tedy účet Samsung.
0 Like