Zdravim, mam takyto problem:
Na Z Flip4 mi nefunguje display. Zacalo to v mieste ohybu, kde sčernel, no teraz uz aj horna a dolna... Zobrazit příspěvek
Čaute mal by som taku otazku ze chcel by som kupit na moj mobil novy kryt ale paci sa mi jeden kryt ktory je urceny na z flip 3.keby som si... Zobrazit příspěvek
Ahojte. Prosim poradte mi co mam robit. Ked sparujem Samsung z fold 4 s ext. reproduktorom vivax a spustim napr spotify, zvuk je zly neda sa to... Zobrazit příspěvek
Zdravím vás ľudkovia chcem sa vás opýtať či ste sa s tým už niekedy stretli že telefón z flip 3 ma po páde nefunkčný mikrofón? Lebo mne prestal... Zobrazit příspěvek
Dobrý deň, kúpil som pre manželku nový z flip 4 pred týždeň, ale registračný banner s nákupnom bonus v aplikácie "members" ne vidím, robim... Zobrazit příspěvek
Dorazilo už niekomu grafické rozhranie 5.1.na fold4 .Malo prísť spolu s S-21,S-22,ale zatiaĺ nič .
🤔.Ach jaj,zase asi tí operatori-gsm... Zobrazit příspěvek
Zdravím Vás,prosím Vás,ako vyfotim na folde-4 stránku z pohotovostneho displeja ,tak ako to šlo dlhšým podržaním tlačidla na galaxy... Zobrazit příspěvek
Funguje Vam vonkajsie zobrazenie fotoaparatu na displayi pri zatvorenom telefone?? Ja tuto moznost neviem vobec vyvolat dvojklikom ako je napisane... Zobrazit příspěvek
Zdravím. Potreboval by som vymeniť fóliu od výroby na Flip 3 je dosť zničená v strede aj na okrajoch. Ak mám v záruke mobil...
Aký... Zobrazit příspěvek