Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

RTL+ app

(Témakör létrehozásának dátuma: 16-06-2023 07:59 PM)
26177 Megtekintések
Anonymous User
Nem alkalmazható
Beállítások
Üdvözlet Mindenkinek! Valakinek esetleg van arról információja, hogy Samsung TV-kre készül-e RTL+ applikáció? Az RTL-t már kérdeztem, de nem kaptam választ.

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Egyelőre sajnos nincs információnk az említett témáról, ez egyébként a fejlesztőn (RTL) múlik elsősorban.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

21 Válaszok
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Egyelőre sajnos nincs információnk az említett témáról, ez egyébként a fejlesztőn (RTL) múlik elsősorban.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Gadam97
Voyager
Beállítások
Szia! Mivel LG tévére van akkor némi idő után csak lesz Samsung tévére is gondolom. Mondjuk én meg a TV2 Play alkalmazást hiányolom tervéről.
Anonymous User
Nem alkalmazható
Beállítások
Köszi a válaszokat, akkor még várok. Remélem mire kezdődik a BL addigra megoldódik.
Virág Károly
Journeyman
Beállítások

Sajnos megoldás még mindig nincs a problémára, nincs SAMSUNG tv-re RTL+ app.

0 tetszik
Brotee
First Poster
Beállítások
Annyira jó hogy valami nagy elme kitalálja a streaming szolgáltatást, de appot nem csinálnak hozzá azóta sem
Tomi921
Apprentice
Beállítások

Hihetetlen még mindig számomra, hogy egy ennyire alapvető és top minőségű TV-re, mint a Samsung nincs még applikáció... 

Atyi
First Poster
Beállítások
Én most futottam bele ebe a problémába. Nem találok még most sem RTL+ appot a Samsung készülékemhez. Szetencsére közvetve a Vodafone TV stream szolgáltatásán keresztül elérem a fiókomat és a cdomagomat.
Virág Károly
Journeyman
Beállítások

Az RTL miért csak LG-re készítene appot? Szerintem ez a TV gyártónak lenne az érdeke és feladata. Ki fog így Magyarországon Samsungot venni?

Virág Károly
Journeyman
Beállítások

Kinek a feladata az app készítés? És igazából azt sem értem, hogy egy ilyen alap funkcióra, mint a streaming szolgáltatás miért kéne mindenkinek külön appot gyártani?

0 tetszik