dátum: 11-06-2023 09:52 AM
Sziasztok!
A napokban vásároltam egy UE65AU7022KXXH tv- t. Tv nézés közben a sötét képeknél a képernyő szélein fehér led bevilágítás lehet látni. Kép diagnosztikát megcsináltam, de az ugye az egy világos színes kép, ott a hiba nem látható ( megjegyezném, hogy van egy samsung led tv-m csak kisebb méretben azon egyáltalán nem jelentkezett hasonló hiba pedig már 2 éves). Úgy gondol ez nem normális. Valakinek hasonló hiba/ tapadztalat?#tv#UE65AU7022KXXH#samsung#led#képhiba
Megoldva! Ugrás a megoldáshoz.
dátum: 12-06-2023 11:02 AM
Kérlek keresd fel a márkaszervizt az említett problémával kapcsolatban: https://www.samsung.com/hu/support/service-centre/
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 11-06-2023 11:26 AM
11-06-2023 12:33 PM – szerkesztés: 11-06-2023 12:35 PM
Szia,
Az említett jelenség sajnos hozzátartozik a normális működéshez.
A Samsung folyamatosan dolgozik azon, hogy javítson a technológián.
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
11-06-2023 10:06 PM – szerkesztés: 11-06-2023 10:17 PM
Köszi! Én is olvastam közben, azt nem gondoltam hogy ugyanattól a gyártótól két hasonló kategóriás led tv között ekkora különbség legyen..
dátum: 11-06-2023 10:16 PM
Szia!
Ez nem normális működés szerintem. Ha az lenne akkor a kisebb méretű led tv-m miért nem produkálja ezt?Vagy akkor az nem működik normálisan mert nincsennek világos foltok?🧐 Amikor választottam ezt a tv-t a korábbi pozitív tapasztalat miatt tettem. Úgy gondolom, hogy ez a rendeltetésszerű használatot befolyásolja, mert a film élményt rontja. Lehet hiper- szuper crystal uhd színes kép ha egy sötét kép olyan mintha valaki zseblámpával világítana…
dátum: 11-06-2023 10:30 PM
Készülékenként változhat a backlight bleeding mennyisége, sokszor típuson belül sem konzisztens.
dátum: 11-06-2023 10:42 PM
Igen azt még megértem, hogy típuson belül is változó, de hogy a backlight bleeding hogy lehet normális amikor maga a jelentése is az, hogy a háttérvilágítás abnormális beszűrődése a látható képernyőfelületre.. ?Szóval vagy beletörődök vagy szépen vissza viszem, hogy bocsi, de én nem ezért fizettem…?!
dátum: 11-06-2023 10:57 PM
Tudnál kérlek képet küldeni az említett jelenségről?
dátum: 11-06-2023 11:24 PM
dátum: 12-06-2023 11:02 AM
Kérlek keresd fel a márkaszervizt az említett problémával kapcsolatban: https://www.samsung.com/hu/support/service-centre/