Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

RTL+ app

(Témakör létrehozásának dátuma: 16-06-2023 07:59 PM)
26949 Megtekintések
Anonymous User
Nem alkalmazható
Beállítások
Üdvözlet Mindenkinek! Valakinek esetleg van arról információja, hogy Samsung TV-kre készül-e RTL+ applikáció? Az RTL-t már kérdeztem, de nem kaptam választ.
Ugrás a megoldásra
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Ugyanígy felmerül a kérdés: Miért csak PlayStation-re fejlesztik az applikációt konzolok terén?

RozvM_0-1723228071523.png

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Például mert olyan másolásvédelmi technológiákat (DRM) használ szinte minden streaming szolgáltató, melyek nem kompatibilisek az okos tévék böngészőjével. Illetve egyszerűen nem ilyesmi feladatra vannak optimalizálva.

Sokan úgy tekintenek a Smart TV-k böngészőire, mintha egy Windows PC futna a készülékben hardveresen és szoftveresen is egyaránt és emiatt mindent ugyanúgy tudnia kéne.

Spoiler
Nem.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Tomi921
Apprentice
Beállítások

Továbbra is a legnagyobb bajom, hogy egy alapvető app ahol a Bajnokok Ligája is lesz például. 

Illetve hogy a legnagyobb Tv márka amire nem készül app.  

És semmi hír, hogy mi az indok... 

0 tetszik
Virág Károly
Journeyman
Beállítások

Rendben, de akkor miért hozza magát az RTL+? Így nem fogok - és vélhetően sokan még - előfizetni az RTL+ -ra, hiszen nem tudom nézni a TV-n. 

0 tetszik
Virág Károly
Journeyman
Beállítások

Csend van a Samsungnál és az RTL-nél is.  Mindkét cégnek érdeke lenne, hogy Samsung TV-n is lehessen nézni ezt a csatornát, mégsem tesz érte egyik sem. TV vásárláskor figyelembe kell venni, hogy milyen streaming csatornához van rajta app. Ha nincs a TV-n olyan app akkor az a márka (Samsung) felejtős.

0 tetszik
Virág Károly
Journeyman
Beállítások

Játék konzolokkal kapcsolatban nem vagyok érintett, nem tudom, hogy mi a helyzet velük, azok nagy pénznyelők. 

0 tetszik
Tomi921
Apprentice
Beállítások

Aréna4 applikáció is amúgy ugyanúgy nincs. Kb csak Samsungon nincs az se.

0 tetszik
Tomi921
Apprentice
Beállítások

Én tapasztalataim alapján pl egy Androiddal rendelkező tv-n ugye minden elérhető. 

De két azonos "szintű" (árban, tudásban) tvnél Samsung nálam toronymagasan jobb. 

Applikációk gyorsan betöltenek jó  minőség. 

TCL tv android. És ott már egy netflix is néha órák mire betölt..  és nem a legolcsóbb tv-ről van szó. 

Nyilván elhiszem hogy egy 400-500 ezres tv amin Android megy nem fagy be pár hónap után se. 

0 tetszik
schmate
First Poster
Beállítások
És hogyan? Nekem sajnos nem sikerült a Vodafone tv boxon keresztül.
0 tetszik