Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Qled q70t kontraszt javító hiba

(Témakör létrehozásának dátuma: 23-12-2023 09:53 PM)
267 Megtekintések
GyTomi
Journeyman
Beállítások
Sziasztok. Érdeklődnék, hogy találkozott e valaki a problémával. Adott egy Q70T 2020-as qled tv. Én mindig film képüzemmódban szeretem nézni úgy, hogy a kontraszt javító beállítást közepesre állítom. Egy ideje viszont azt tapasztalom, hogy tartalom nézés közben visszasötétedik a kép, mintha kikapcsolna a kontraszt javító, és ha vissza akarom kapcsolni, bármely beállítást választom is, nem változik a kép. Ha másik kép üzemmódra váltok, akkor működik. A film képmódnál csak úgy tudom visszakapcsolni, ha a forrást tv-re váltom és ott állítom be. Ezután bármely app-nál újra működik film módban is. Jelenleg nincs szoftver frissítés elérhető a tv-re. Köszönöm, ha van ötlet. Kellemes ünnepeket.

0 tetszik
5 Válaszok
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Lehet, hogy a jövőben jön majd rá egy frissítés, de ha van időd, lehet, hogy egy szoftveres visszaállítás segíthet.
0 tetszik
GyTomi
Journeyman
Beállítások
Üdv. Köszönöm a tippet, megcsináltam a gyári visszaállítást, de a probléma nem szűnt meg, viszont úgy veszem észre, hogy csak a Disney+ alkalmazásra korlátozódik. Remélem, ha lesz app frissítés megoldódik.
0 tetszik
Andris08301
Student
Beállítások
Hali. Nekem olyan hasonló jelentkezett a kobtraszt javitot ha magasra veszem akkor az atmenet toredezett,, alacsony beallitasnal jo a kep... neked lett e valami megoldas. Visszaállitas utan is csinalja. Aramtakanitas utan jo par percig.
0 tetszik
GyTomi
Journeyman
Beállítások
Szia. Egyelőre nem találtam én sem megoldást. Próbáltam a gyári visszaállítást, nem segített. Kikapcsolás után szintén pár percig működik, aztán nem. Azóta nem érkezett szoftver frissítés a tévére, de remélem, ha érkezik még, megoldódik a hiba. Az én tévém 2020-as modell, nem tudom meddig frissíti a Samsung.
0 tetszik
Andris08301
Student
Beállítások
Sajnos en is igy vagyok . Bar lehet nem pont ugyanaz a jelenseg de egyik naprol a masikra jelentkezett ,ilyen atom pixeles kép jott majd ,neha jo neha nem ilyen fura elszinezodes. Es nallam most ugy lett jo hohy van az kontraszt javito az alacsony beallitasnal nincs hiba ha magasra allitom akkor fure toredezett a kép. De se frissites se semmi nemntortent. Ugyhogy valoszinu valami hardveres hiba lesz attol felek a halála kwzdpdott el igy..🥲
0 tetszik