Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

RTL + streaming

(Témakör létrehozásának dátuma: 25-09-2024 08:47 PM)
800 Megtekintések
sardiimre90
First Poster
Beállítások
Kedves Közösség!

Van bárkinek bármilyen információja arról, hogy melyek azok a Samsung televíziók amelyeken elérhető az RTL + streaming applikacio?

Nem szeretnék csak e-miatt LG tv-re váltani, mert úgy tudom azok közül az összes új támogatja.

És tudom, hogy van rengeteg megoldás (pl.: képernyő tükrözés (most is igy használom)), de mégis csak kényelmesebb lenne egy app (ha már egy PlayStation is elérhető.)

Nagyon szépen köszönöm!

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia.
Jelenleg még nem érhető el az app Samsung televíziókra.
Ez valószínűleg a jövőben változni fog, hogy mikor azt nem tudni.
Alternatívának ott van a Google TV-t használó Chromecast, vagy a szolgáltatók android alapú boxai.
Ha pedig PS4 konzol van, arra is letölthető az alkalmazás.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

3 Válaszok
Megoldás
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia.
Jelenleg még nem érhető el az app Samsung televíziókra.
Ez valószínűleg a jövőben változni fog, hogy mikor azt nem tudni.
Alternatívának ott van a Google TV-t használó Chromecast, vagy a szolgáltatók android alapú boxai.
Ha pedig PS4 konzol van, arra is letölthető az alkalmazás.
Virág Károly
Journeyman
Beállítások

Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy a 2018 utáni Samsung okos tévékre megoldódott a probléma. Kaptam levelet a RTL+-tól, hogy elkészült az app és lehet telepíteni. Szóval telepítettem és jól működik.

Virág Károly
Journeyman
Beállítások

Kedves Virág Károly!

Örömmel értesítjük, hogy az RTL+ már elérhető a Samsung okos TV-ken is RTL+ Premium előfizetéssel rendelkező felhasználóink számára . 

Az alkalmazás a Tizen 4.0 (2018-tól forgalomba helyezett Smart TV-k) vagy annál frissebb verziószámú operációs rendszert futtató modellekre tölthető le a Samsung Smart HUB felületén keresztül.

Kérjük, frissítse a TV alkalmazását, töltse le az RTL+ applikációt, hogy hozzáférhessen a szolgáltatáshoz. 

Üdvözlettel,
Zsófi