Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

QE65Q80TAT wyłączanie się przeglądarki Internet

(Temat utworzony: 08-01-2022 07:05 PM)
1535 Wyświetlenia
kanciol
Journeyman
Opcje
Witam, od dwóch dni, wchodząc na stronę ekino tv, po wybraniu serwera jakiegokolwiek, przeglądarka za każdym razem wyłącza się. Robiłem miękki reset TV, usuwałem dane przeglądania oraz historie i ciasteczka cookie. Próbowałem przeinstalować przeglądarkę internet z poziomu Apps. Jednak cały czas przeglądarka się resetuje po wybraniu każdego tytułu oraz każdego serwera.

Jakąś rada? Może jest sposób by całkowicie odinstalować aplikacje internet? 
0 Like
2 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@kanciol  Przeglądarki Internet nie można odinstalować jedynie można zresetować Smart Hub.

Poza tym takie strony nie muszą działać prawidłowo. Zerknij do tego tematu.

https://eu.community.samsung.com/t5/telewizory/samsung-ue55ju7500l-ekino-tv-si%C4%99-nie-uruchamia-d...

Mateusz802
Explorer
Opcje
To kwestia przeglądarka w telewizorze więc treści wideo mogą nie działać tam jak byś chciał, szkoda czasu i nerwów na takie oglądanie filmów bo jakość "nie ta" wszelkie tego typu stronki z filmami to padaka jakąś. Ps. Jeśli chodzi o wygodę korzystania z internetu na telewizorze to śmiało mogę polecić podłączenie komputera po HDMI + klawiatura i mysz bezprzewodowa albo podłączenie Raspberry Pi 4B (wersja 4GB RAM) i to jest całkiem fajny sposób na doraźne korzystanie z internetu w salonie bo jak wiadomo przeglądarki w telewizorach mają swoje ograniczenia jaki by to telewizor nie był
0 Like