Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung UE55JU7500L ekino.tv się nie uruchamia + dysk zewnętrzny cyklicznie przestaje działać

(Temat utworzony: 02-02-2019 09:41 PM)
7876 Wyświetlenia
Marcin221
Apprentice
Opcje
Witam 
witam wszystkich

mam dwa problemy z tv
1 - od jakiegoś czasu nie mogę uruchomić ekino tv w przeglądarce. Przy uruchamianiu tej strony pokazują się trzy kulki tak jak do buforowania i po chwili wyskakuje komunikat że nie można znaleźć danej strony. dodam że wcześniej szystko działało super, filmy oglądałem bez problemu na tej stronie. telewizor był już przywracany do ustawień fabrycznych i nic to nie pomogło.

2. Podłączony dysk zewnętrzny przrstaje działać po około 2 tygodniach. Muszę go sformatować i po podłączeniu znowu działa około 2 tyg,

plis help

Edytowałem tytuł tematu tak, aby odzwierciedlał treść postu  /RadeK
0 Like
21 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Czy masz zainstalowane najnowsze oprogramowanie w wersji 1530.1 ?

0 Like
Marcin221
Apprentice
Opcje

nie

obecna wersja oprogramowania to 1530 i jak sprawdzałem czy są nowe aktualizacje to jest komunikat że dla mojego urządzenia nie ma żadnych aktualizacji

0 Like
Marcin221
Apprentice
Opcje

dodam że cda działa prawidłowo

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Marcin221  Co do przeglądarki to TV nie musi odtwarzać java flash player jest normalne 

0 Like
Marcin221
Apprentice
Opcje

ale miesiąc temu wszystko działało i nagle bum, nie widzi srtony

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Marcin221  Normalne TV to nie komputer i nie wszystko może działać wszystko masz opisane w instrukcji 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Problem może ewentualnie leżeć w stronie internetowej. 

0 Like
Marcin221
Apprentice
Opcje

to czy jest możliwośc naprawy tego problemu?

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Raczej nie dopuki sami nie naprawią, chyba że na stronie jest możliwość zgłaszania błędów.

0 Like