Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odtwarzanie napisów w czasie oglądania filmów z pendriva.

(Temat utworzony: 09-03-2019 05:22 PM)
4971 Wyświetlenia
Bartek1990
Journeyman
Opcje

W czasie ogladania filmu z podłączonego pendriva nie wyświetlają mi się co jakiś czas niektóre napisy z przetłumaczonych dialogów, kiedy mam ustawiony rodzaj napisów - Europa Środkowa natomiast gdy ustawiam na rodzaj - Europa Zachodnia wyświetla wszystkie niestety nie czyta znaków miękkich - ć, ą, ę, ó itp. Czy mogę coś z tym zrobić ???

Mam model Samsung UE40NU7192

Mastermind poradzisz coś ?

0 Like
14 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Bartek1990  Czy masz już najnowszy firmware wer 1202 ?

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Bartek1990, Czy ten problem występuje na wszystkich filmach z napisami, czy tylko na jakimś konkretnym filmie ? Napisy są zawarte w pliku wideo, czy znajdują się w osobnym pliku, np. txt ?

0 Like
Bartek1990
Journeyman
Opcje

Mastermind

Dzięki za odpowiedź. Jeszcze nie aktualizowałem powiem szczerze.

0 Like
Bartek1990
Journeyman
Opcje

Troubleshooter

Dzięki za odpowiedź. Jak narazie oglądałem jeden,  i plik tekstowy jest oddzielny w formacie .srt

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Bartek1990  Jak problem wystepuje tylko na tym jednym filmie możesz użyć programu do napisów Subtitle Edit

Bartek1990
Journeyman
Opcje

Mastermind   Troubleshooter

No ok ale co konkretnie zrobię tym programem w związku z odtwarzaniem na telewizorze ? Poza tym że będe mógł je edytować na komputerze .

Sprawdzę dziś jak to wygląda na innych filmach. Aktualizacna  do ver 1202 może pomóc ?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Bartek1990  To może inaczej sprawdż jak wyglądają napisy na komputerze z tego filmu?

0 Like
Bartek1990
Journeyman
Opcje

Mastermind

Sprawdzałem wyglądają normalnie

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Bartek1990  Sprawdziłem na jednym u mnie filmie i też mam dziwne krzaki na TV z napisami, ale po użyciu tego programu naprawiłem błędy. A na laptopie było OK.

0 Like