Witam, jak polaczyc telewizor z siecia WiFi gdzie wymagany jest login, a nie tylko haslo? Wyświetl post
Cześć @pooley1977 , Na telewizorze nie zalogujesz się do sieci, która wymaga podania loginu. W stand... Wyświetl post
Niezwykla rozdzielczość
Custom List Message Item |
---|
Witam, jak polaczyc telewizor z siecia WiFi gdzie wymagany jest login, a nie tylko haslo? Wyświetl post Cześć @pooley1977 , Na telewizorze nie zalogujesz się do sieci, która wymaga podania loginu. W stand... Wyświetl post |
Dzień Dobry, kilka dni temu kupiłem telewizor samsung ue43nu7122. Podłączyłem do niego przenośny dysk twardy, na którym są filmy. Gdy... Wyświetl post Okazało się, że szukałem nie tu gdzie trzeba, bo w ustawieniach telewizora, a to było w menu przy od... Wyświetl post |
Hej. Mam problem. Na swoim 55MU7042 (kupionym rok temu) zauważyłem taką jasną świecącą plamkę którą widać na białym tle i na innych intensywnych... Wyświetl post Możliwe, że masz rację. Aż tak się nie znam. Wiem tylko że przyjechał specjalista ze sprzętem, który... Wyświetl post |
witam, posiadam led uhd 8072 -55 cali ,od paru dni zauważyłem ze białe tło ekranu przy zmieniajacych się scenach automatycznie się doswietla tak... Wyświetl post |
Witam kupiłem TV UE55NU8002. Do routera mam podpięty pod USB dysk przenośny. Na nim mam filmy. TV wykrywa mi go po Wi-Fi, filmy się odtwarzają,... Wyświetl post Internet z Ap-Media, światówód 100Mb/s. Tv jest połączony przez sieć 5G, czyli wykorzystuje maxymaln... Wyświetl post |
Dzień dobry. Mam taki problem z telewizorem Ue46es6100, że gdy wchodzę w Menu > Sieć > Ustawienia Sieci, klikam uruchom i ciągle jest... Wyświetl post Masz uszkodzony moduł WIFI ale były przypadki z płytą główną nic sam nie zrobisz pozostaje serwis. Wyświetl post |
Źródło: https://www.samsung.com/ae/discover/smart-living/5-steps-to-design-the-perfect-home-cinema-theatre/ Hej! Dla wielu z... Wyświetl post |
Hej, jestem tu nowy więc przepraszam jeśli coś zrobię nie tak Słuchajcie - telewizor łączę przez WiFi z laptopem co czyni go (TV)... Wyświetl post @vdsl2 stary temat Generalnie działa jak ta lala, ale to też po którejś aktualizacji oprogramowania ... Wyświetl post |
Drodzy, posiadam telewizor samsung ue46es8000, dekoder nc+ oraz kino domowe, które połączone jest hdmi arc. Problem mój polega na tym,... Wyświetl post @lasek311 Czy masz już najnowszy firmware w TV wer 2022.0 ? Czy robiłes reset do ustawień fabrycznyc... Wyświetl post |
TV UE40JU6000 nie mogę połączyć z p20 , 2 lata oglądam tv przez screen Mirroring z telefonu, od kilku dni żaden z 3 telefonów nie wykrywa mi tv... Wyświetl post @Czaber, koniecznie podziel się informacją czy opcja Screen Mirroring zaczęła działać! Wyświetl post |
Cześć, Po kilku latach bezproblemowego działania, zacząłem mieć problem z telewizorem ue46es6710. Po przenosinach z dużego pokojudo... Wyświetl post |
Hej,Mam problem z JBL Bar 3.1 i 65NU8002 W TV soft najnowszy i w soundbarze też. Wczoraj przestało mi działać HDMI ARC.TV podpięty jest z... Wyświetl post @Skubi Możesz jeszcze zaktulizować firmware JBL którę rozwiązuje problem z dzwiękiem https://www.jbl... Wyświetl post |
Witam W najbliższym czasie zamierzam zakupić kolejny telewizor samsunga ale widzę w specyfikacjach że wszystkie nowe modele są dostarczane... Wyświetl post Cześć @doltnit, dzięki za odwiedzenie forum Samsung! Widzę, że uzyskałeś cenne wskazówki. Kliknij pr... Wyświetl post |
Dzień dobry. Zabserwowałem dzisiaj problem, głośnik gra prawidłowo, jednak nie świecą się żadne lampki Led. W aplikacji multiroom wyświetla się... Wyświetl post Cześć @Adam1004, Hm, wydaje mi się, że ten głośnik nie był kierowany na rynek Polski. Natomiast z in... Wyświetl post |
Hej, mam problem, otóż aplikacja YouTube nie ma wyrażonej zgody na korzystanie z mikrofonu, gdzie mogę taki mikrofon włączyć ? W menu i wszędzie... Wyświetl post W aplikacji TV YT nie możliwości zmiany języka mikrofonu a TV nie posiada też sterowania w języku Po... Wyświetl post |
TV UE49KS7000. Jak skonfigurować Smart pilota. Mój dostawcą usług to INEA Telewizja Kablowa Poznań (brak na liście dostawców w TV). Kiedy dopisuję... Wyświetl post Cześć @Michaeal_PO , Większość urządzeń podłączanych do telewizora działa poprawnie, niestety nie ws... Wyświetl post |
Cześć Od 18 marca ruszyła przedsprzedaż najnowszych telewizorów Samsung z roku 2019 i potrwa do końca miesiąca.Jest to więc dobry powód,... Wyświetl post |
Czy jest możliwość dokupienia dongle'a USB z funkcją bluetooth do TV UE43NU7122, który umożliwi mi podłączenie słuchawek bluetooth do tego TV? ... Wyświetl post Cześć @Goszczu, Doceń proszę pomoc użytkownika PrzemekM przez kliknięcie "Zaakceptuj jako rozwiązani... Wyświetl post |
Witam, Po kupnie UE49NU7172UX miałem problem z tym, że telewior po ok. 20 minutach sam się włączał. Problem rozwiązałem, ale że na żadnym... Wyświetl post Witam, Informacja dla potomnych - wygląda na to że z jakiegoś powodu winowajcą jest port USB. Jeśli ... Wyświetl post |
Witam, Mam problem z pilotem BN59-01270A. Kupiłem 2 dni temu telewizor nu8042 i oczywiscie moja zgrabność spowodowała upadek pilota. Od... Wyświetl post @Farcoran napisał(a): czy ktoś z was wie jak mogę otworzyć ten pilot? Czy bezpieczniej nie ruszać i ... Wyświetl post |