TV UE49KS7000. Jak skonfigurować Smart pilota. Mój dostawcą usług to INEA Telewizja Kablowa Poznań (brak na liście dostawców w TV). Kiedy dopisuję... Wyświetl post
Witam!Proszę o podanie różnicy pomiędzy modelami UE55NU7452 a UE55NU7472Zastanawiam się nad kupnem jednego z tych dwóch modeli, a róznica w cenie... Wyświetl post
Witam mam pytanko związane z tabliczką znamionową ponieważ nigdzie jej nie znalazłem z tyłu tv a potrzebna mi jest do rejestracji. Wpisując... Wyświetl post
Witam,
TV UE55F7000SLXXH jest podłączony do amplitunera Denon AVR-X1500H kablem HDMI wykorzystując złącza ARC w obydwu urządzeniach. Do... Wyświetl post
Witam od paru dni Jestem posiadaczem modelu telewizora qled q6fn 65 cali I zauważyłem na ciemnych scenach lub podczas grania na konsoli kiedy... Wyświetl post
Witam, mam nowyTV samsung UE55NU7023KXXH i bardzo dziwny objaw, kwadrat w prawej części ekranu, nie ważne czy Netflix, konsola, nie ważne żródło... Wyświetl post
Dotyczy TV UE43NU7092. Wersja oprogramowania najnowsza.
Problem pojawia się w momencie wybrania polskich napisów przy filmie. Co jakiś czas... Wyświetl post
Dzień dobry,
kilka dni temu zakupiłem telewizor Samsung UE43NU7442U. Połączenie z domowym WiFi (mam sieć 150 MB/s) poszło błyskawicznie,... Wyświetl post
Witam.
Jestem posiadaczem TV ue39f5500aw.
Od pewnego czasu na tv zaczolem miec nastepujacy problem z Aplikacja Netflix po przelogowaniu na... Wyświetl post
pod telewizorem cały czas szybko miga czerwona dioda i co chwila włącza się menu skróty dostępności i babka mowiąca: "skróty dostępności... Wyświetl post
Witam.
Od niedawna zauważyłam że boki ekranu telewizora mają jaskrawy poblask. Jakby łuna albo podświetlenie. Przez co ogólnie podczas... Wyświetl post
Witam, zakupiłem telewizor UE55Nu8002, podczas próby podłączenie dzwięku przez bluetooth z wieżą Onkyo CR-265DAB (CS-265) występuję bardzo dziwna... Wyświetl post
Witam mam tv samsung UE55KU6450SXXH, soundbar samsung i dekoder cyfrowego polsatu rok czasu wszystko było w porządku. Od jakiegoś czasu wyłączając... Wyświetl post