Witam posiadam telewizor Samsung UE50H6400AK z którego chciałabym przesłać obraz z dźwiękiem do DVD Pioneer DVR-540H-S z dyskiem wewnętrznym 160GB.... Wyświetl post
Dzień dobry,
Od kilku dni jestem użytkownikiem TV UE49NU8042. Mam problem z podłączeniem do amplitunera i konfiguracją dźwięku.
Żródłem... Wyświetl post
Dnia 22 czerwca pojawiła się nowa aktualizajca do mojego QLED 4K TV Q7F. Wszystko byłoby ok gdyby nie to, że pierwszy raz nie mogę zainstalować... Wyświetl post
Witam mam problem z internetem kiedy wybieram typ sieci (bezprzewodowy) telewizor ***** i nic nie wyszukuje po odłączeniu telewizora od pradu... Wyświetl post
Od wczoraj mam problem - niechcący wcisnąłem przycisk stop na pilocie oglądając na player.pl i od tamtego momentu nie działa pauza, przewijanie.... Wyświetl post
Witajcie,
zakupiłem niedawno swego pierwszego smarta (UE43NU7442). Ogólnie jestem bardzo zadowolony, choć wydaje mi się, że został on pozbawiony... Wyświetl post
Dzień dobry, proszę o pomoc w związku z problemami na linii TV- internet. Tv model UE46ES7000.
Przy przeprowadzce zmieniliśmy modem i router na... Wyświetl post
Podczas tegorocznych targów CES aktualnie trwających w Las Vegas, Samsung zaprezentował odświeżone modele telewizorów The Frame i Serif TV.
... Wyświetl post
Witam. Posiadam telewizor QE55Q7FNA i dekoder nc+ wifi premiumbox +. Dekoder podłączony jest pod moduł one connect i przechodzę cały proces... Wyświetl post
Witam.
Nie mogę ustawić w Macbooku 12 odświeżania 60Hz przy rozdzielczości 1080p.
Oryginalna przejściówka usb c-hdmi apple,sprawdzone kilka... Wyświetl post
Witam Telewizor zawisł w trybie TV i nie można zmienić źródła. nie można wejść w tryb menu, smart - NIC
przyciski kolorowe po naciśnięciu -... Wyświetl post
Uchwyt No Gap sprawia, że telewizor QLED pięknie prezentuje się na ścianie, do której idealnie przylega.
Elegancki z każdej strony i piękny... Wyświetl post
Witam.
Zakupilem telewizor ue40es8000 z drugiej reki i mam problem z polaczeniem do internetu .
Przywrocenie do ustawien fabrycznych nic nie... Wyświetl post
Opis produktu na stronie Samsunga informuje o możliwości streamowania obrazu ze smartfona na telewizor i z telewizora na smartfon. Tylko jak to... Wyświetl post
Witam ,po podłączeniu do telewizora przez HDMI dekodera Polsatu Cyfrowego HD 5500s w pilocie tv brak jest mozliwości przełaczania kanałów nadal... Wyświetl post
Mam
blisko 2 lata kino domowe J7500W
Zaczyna mi się wyłączać i przestawiać na B-IN , poczym po 15 sekubndach wraca do pierwszego ustawienia
... Wyświetl post