09-05-2020 11:08 PM
Witajcie,
od około roku użytkuję Samsunga 43NU7442. Chciałem zainstalować aplikację, kiedy nagle okazało się, że cała pamięć jest zapełniona! Dziwne, gdyż przez cały ten okres nie instalowałem żadnej dodatkowej aplikacji poza dwoma - TVP VOD i PLAYER TVN...Jeszcze do niedawna telewizor miał wolne 40 mb, a tu nagle zero, i co ciekawe, jak odinstalowałem te dwie aplikacje, to wciąż pokazuje mi, że pamięć jest zapełniona. Ostatnio miałem jakieś automatyczne aktualizacje, czyżby któras z nich tak zapełniła pamięć? Dziś podczas uruchomienia z USB dysku zewnętrznego wyskoczyła mi informacja, że zapełniona jest pamięć, i że mam wszystko zresetować do ustawień fabrycznych, ale stracę przy tym wszystkie ustawienia oprócz sieci...
Co robić? Czy jest jakaś opcja usunięcia cache, pamięci podręcznej lub coś takiego? To absurd z tym zapełnieniem pamięci, skoro zainstalowałem tylko dwie aplikacje, i nawet po ich usunięciu, tv informuje że pamięć ta jest zapełniona. Czyżby Samsung celowo tak robił, bym co rok telewizor nowy kupował? 😕
Proszę o jakąkolwiek poradę.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
15-06-2020 07:53 AM
@Marecki2 Jeśli masz, TV na gwarancji pozostaje wymiana płyty głównej.
11-10-2022 08:07 PM