Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Błąd ciągłej aktualizacji SMART HUB na telewizorze Samsung UE40JU6400

(Temat utworzony: 27-06-2019 11:18 PM)
6388 Wyświetlenia
rf2002
Apprentice
Opcje

Witam

Resetowalem ostatnio telewizor do ustawień fabrycznych i po tym "resecie" mam problem z zainstalowaniem jakiej kolwiek aplikacji na telewizorze, ponieważ ciągle wyświetla się komunikat, że aktualizacja jest w toku. Minęło już kilka dni a problem dalej wystepuje. Jak temu mogę zaradzić?IMG_20190627_231225.jpg

0 Like

3 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@rf2002  Czy logowałeś się do konta Samsung w TV ? Mam podobny TV UE40JU6740 i nie mam żadnego problemu jaki ty masz.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
rf2002
Apprentice
Opcje
Tak logowałem się, lecz przed chwilą włączyłem telewizor i problem rozwiązał się sam. Nie wiem czym do było spowodowane, ale z powrotem wszystko wróciło do normy i mogę normalnie pobierać aplikacje. Ale dzięki za próbę pomocy!

Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@rf2002  Takie problem powoduje konto Samsung i nie można pobrać aktulizacji Smart Hub znam ten problem od wielu lat.

5 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@rf2002  Witaj na forum czy masz już najnowszy firmware wer 1530 ? Od kogo masz Internet ?

rf2002
Apprentice
Opcje
Tak, mam najnowszą wersję, natomiast internet mam od lokalnego dostawcy. Na telewizorze normalnie mogę korzystać z tych podstawowych aplikacji jak youtube i normalnie oglądać w najwyższej jakości, więc to chyba nie wina internetu.
0 Like
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@rf2002  Czy logowałeś się do konta Samsung w TV ? Mam podobny TV UE40JU6740 i nie mam żadnego problemu jaki ty masz.

Rozwiązanie
rf2002
Apprentice
Opcje
Tak logowałem się, lecz przed chwilą włączyłem telewizor i problem rozwiązał się sam. Nie wiem czym do było spowodowane, ale z powrotem wszystko wróciło do normy i mogę normalnie pobierać aplikacje. Ale dzięki za próbę pomocy!
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@rf2002  Takie problem powoduje konto Samsung i nie można pobrać aktulizacji Smart Hub znam ten problem od wielu lat.