Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aplikacja eleven w 43tu8502

(Temat utworzony: 04-07-2020 01:51 PM)
2285 Wyświetlenia
ArniR26
Explorer
Opcje

Dzień dobry!

Niestety w moim tu8502 nie działa aplikacja Eleven Sports: pojawia się na chwilę "uruchamiam..." a potem czarny ekran. Tv ma ledwo 3 dni, model zadebiutował miesiąc temu. Aplikacja była instalowana ponownie, inne aplikacje internetowe działają poprawnie. Jest ona dla mnie ważna.

Nie mogę też zaktualizować firmware, opcja nie jest podświetlona: mam nadzieję że oznacza to że po prostu jest ono aktualne i nie trzeba tego robić? Mam wersję 1115.

28 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@ArniR26  Dla tego modelu pojawił się nowy firmware wer 1302.4

0 Like
Snowlarz
First Poster
Opcje

@ArniR26 Czy nadal występuje u Ciebie ten problem? Niestety u mnie to samo

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Snowlarz  Jaki masz model TV ?

0 Like
Snowlarz
First Poster
Opcje

QE55Q80TAT

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Snowlarz  Aplikacja działa na modelach z 2019 roku na firmware 1356 i najnowszej 1361.

0 Like
ArniR26
Explorer
Opcje

Nie występuje bo odesłałem tą tandetę do sprzedawcy :smiling-face:

0 Like
Neo23
First Poster
Opcje
Witam
Dlaczego w aplikacji Eleven na Tizen nie dziala timeshift? Na innych telewizorach z androidem wszystko dziala
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Informacja z oficjalnej strony Eleven Sports:

Co to jest funkcja „time shifting” I jak z niej skorzystać?

Funkcja „time shifting” umożliwia oglądanie programu emitowanego na kanałach ELEVEN SPORTS w ciągu ostatnich 12 godzin. Aby z niej skorzystać, wystarczy włączyć przycisk „Oglądaj powtórkę” obok nazwy programu, który chcesz obejrzeć. Funkcja ta jest dostępna dla użytkowników serwisu internetowego korzystających z komputerów i laptopów w przeglądarkach: Chrome, Firefox, Opera.

Na urządzeniach mobilnych z systemem Android funkcja jest dostępna w dedykowanej aplikacji ELVEN SPORTS Android dostępnej w Google Play oraz w serwisie mobilnym w przeglądarce Chrome. Na urządzeniach mobilnych z systemem iOS „time shifting” jest dostępny wyłącznie w dedykowanej aplikacji ELEVEN SPORTS dostępnej do pobrania w AppStore. „Time shifting” pojawia się po 2 godzinach od zainstalowania aplikacji mobilnej.

Tu link do źródła:
https://www.elevensports.pl/faq

Natomiast aby Timeshift prawidłowo działał na TV Samsunga trzeba spełnić kilka warunków.
Link do źródła: https://www.samsung.com/pl/support/tv-audio-video/jakie-sa-warunki-prawidlowego-dzialania-funkcji-ti...

Może to jakoś pomoże w problemie.