Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aplikacja eleven w 43tu8502

(Temat utworzony: 04-07-2020 01:51 PM)
2260 Wyświetlenia

Też mam ten problem

ArniR26
Explorer
Opcje

Dzień dobry!

Niestety w moim tu8502 nie działa aplikacja Eleven Sports: pojawia się na chwilę "uruchamiam..." a potem czarny ekran. Tv ma ledwo 3 dni, model zadebiutował miesiąc temu. Aplikacja była instalowana ponownie, inne aplikacje internetowe działają poprawnie. Jest ona dla mnie ważna.

Nie mogę też zaktualizować firmware, opcja nie jest podświetlona: mam nadzieję że oznacza to że po prostu jest ono aktualne i nie trzeba tego robić? Mam wersję 1115.

28 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@ArniR26  Jeśli chodzi, o wersję firmware masz, aktualną spróbuj ustawić ręczne DNS.

https://eu.community.samsung.com/t5/telewizory/r%C4%99czne-ustawianie-dns/m-p/386454#M2036

ArniR26
Explorer
Opcje

Dzięki ale DNS mam ustawiony tak od początku z 8.8.8.8, więc nic to nie zmienia.

Nadal muszę podłączać PC do TV zupełnie jak w moim 12 letnim JVC, a po to między innymi kupiłem nowy TV by nie korzystać z zewnętrznych urządzeń 😞 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@ArniR26  Od kogo masz internet ? Sprawdziłem aplikacje Eleven Sports na QLED 43Q60RAT i działa. Możesz, jeszcze odłączyć TV od prądu na około 10 min jak to nie pomoże to reset Smart Hub.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@ArniR26  Jeśli dalej masz problem z aplikacją pozostaje Ci kontakt przez E-mail pomoc@elevensport.pl

0 Like
ArniR26
Explorer
Opcje

jak zrobić reset Smart hub?

Odlaczenie od prądu na dłużej nic nie dało.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@ArniR26  Jak zrobić reset Smart Hub mamy w instrukcji na stronie 37

Dalej nie napisałeś, od kogo masz internet ?

Smart Hub.PNG

0 Like
ArniR26
Explorer
Opcje

Feromedia, ale wszystkie inne urządzenia i aplikacje działaja, sprawdzie jeszcze reset.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Ja nigdy nie używam, DNS 8.8.8.8 może wystarczy usunąć i zacznie działać.

0 Like
ArniR26
Explorer
Opcje

heh w ustawienich pomoc techniczna nie da się wejść w opcje konserwacja urządzenia , gdzie wg instrukcji jest resetowanieSmart hub...

DNS jak już wspominalem miałem już wcześniej na 8888

0 Like