Mam problem z samoistnym wyłączaniem się bluetooth i wifi podczas słuchania spofify na słuchawkach (xiaomi). Trwa to zazwyczaj około kilku... Wyświetl post
Seria J, M i inne
Custom List Message Item |
---|
Mam problem z samoistnym wyłączaniem się bluetooth i wifi podczas słuchania spofify na słuchawkach (xiaomi). Trwa to zazwyczaj około kilku... Wyświetl post |
Witam, po ostatniej aktualizacji telefonu do Androida 12 oraz One UI 4.1 telefon bez powodu zaczął się zawieszać. Podczas takiej sytuacji telefon... Wyświetl post Przywracałeś ustawienia fabryczne bez kopii zapasowej? Zdarza się, że wraz z kopią przywracane są bł... Wyświetl post |
Cześć, System Android 11 jest już z nami przeszło pół roku, ale dla niektórych użytkowników może to być nowość. Mogą też pojawić się... Wyświetl post Odpowiem dla innych osób z tym samym problemem. Pojawiło się powiadomienie. Zlekceważyłem temat. Po ... Wyświetl post |
mam Samsung a71 i nie wiem jak dodac drugiego uzytkownika lub konto goscia na tym telefonie. jeśli ktoś wie to bardzo proszę o odpowiedź Wyświetl post @CXARNNY Niestety nie ma takiej możliwości. Zapoznaj się z alternatywą zaproponowaną w tym poście: h... Wyświetl post |
Uwagi: Jeśli Samsung napotka nieprawidłowości podczas trwających kontroli jakości urządzenia, harmonogram i/lub planowane modele do... Wyświetl post |
Najnowsza wersja oprogramowania One UI 6.1.1, która pojawiła się na tegorocznych składanych smartfonach Flip6 i Fold6, wprowadza szereg... Wyświetl post no i masz rację, jestem świeżo po czacie ze wsparciem technicznym i FE nie dostało tej opcji, co wię... Wyświetl post |
Gdy klikam ikonkę aparat wyświetla mi się "ostrzeżenie błąd aparatu" zrestartować nie mogę bo się zacina gdy to klikam restartuje telefon... Wyświetl post Działa w każdym telefonie Samsung, zapewne masz problem z wejściem do trybu recovery. Należy podłącz... Wyświetl post |
Hej, znacie jakiś dobry rysik aktywny do telefonu Galaxy M21 (jeśli sam telefon jest całkowicie obsługiwany)? Wyświetl post @Rudzielcowy Wszystkie telefony które posiadają specjalną powłokę pod wyświetlaczem Wacoma. Żaden te... Wyświetl post |
Witam Czy jest jakaś aplikacja, która przełącza z mikrofonów podłączonych słuchawek bluetooth na te wbudowane w telefonie? Ze... Wyświetl post Cytuję - 'Czy widzisz gdzieś guziczek, który pozwala Ci przełączać się w czasie połączeń pomiędzy do... Wyświetl post |
Witam Państwa! Przychodzi zima, mroźniejsze dni, i możemy być zdziwieni, że mimo kilkunastu procent baterii nasz telefon... Wyświetl post Witam. Ciężko powiedzieć, bo przyczyn może być kilka, ale wskazuje to na uszkodzenie ogniwa w bateri... Wyświetl post |
Cześć Dzisiaj chce Wam pokazać, co zrobić, aby ustawić własny plik dźwiękowy jako dzwonek. Jeżeli muzyka znajduje się już w pamięci... Wyświetl post @w0 A tutaj co napisałem? https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/jak-ustawi%C4... Wyświetl post |
Nie dawno kupiłam samsung Galaxy m55 Dodam że nigdy nie miałam problemu z internetem ,a w domu internet jeden z droższych i bardzo szybki,... Wyświetl post @kataQ55, Zresetuj ustawienia sieciowe Ustawienia --> Zarządzenie ogólne --> Resetowanie --> Resetuj... Wyświetl post |
Cześć. Pytanie jak mogę dowiedzieć się po numerze imei czy telefon jest na gwarancji. Problem polega na tym, że musze mieć informacje w niedzielę... Wyświetl post |
Cześć, Przeszukałem wszystkie fora które znałem o tematyce telefonów Samsung ale nikt nie znał odpowiedzi na mój problem. Mianowicie,... Wyświetl post Witam. Możliwość jest, ale często uceglic można telefon i nikt już zbytnio się tym nie zajmuję. Z te... Wyświetl post |
Mam problem gdyż nie pamiętam wzoru blokady ekranu. Odcisk palca nie działa jest napisane coś w stylu "telefon był uruchamiany ponownie i... Wyświetl post @Bartek401, tak, kieruj się instrukcją z tego linka: https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%... Wyświetl post |
Witam. W samsungu galaxy J5 2017 pojawiła mi się i cały czas się wyswietla ikona wskaźnika z symbolem słuchawki telefonicznej w kwadraciku (nie... Wyświetl post @Elzbietka Czyli wcześniej działały, a teraz przestały? Spróbuj przeczyścić dane aplikacji USBsettin... Wyświetl post |
Witam Mam problem z samsungiem m 11 a mianowicie podczas użytkowania przestaje działać dotyk. Telefon nie upadł, nic się nie stało, po... Wyświetl post Witam. Proszę ponownie uruchomić telefon. A35 będzie zdecydowanie lepszym wyborem niż M12. Wyświetl post |
Witam, mam dosc powazny problem. Posiadam Galaxy S7 Edge, telefon wzielem na abonament w Holadnii (tam obecnie przebywam) i zapomnialem kodu PIN do... Wyświetl post @IreneuszD, Sporo użytkowników na forum odblokowało w ten sposób telefony i nie było konieczne podan... Wyświetl post |
Witam. Od jakiegos czasu mam problem z ladowaniem szybkim. Myslalem ze to wina uszkodzonego kabla/ladowarki więc zakupilem nowy oryginalny... Wyświetl post @marekkk1 Spróbuj wyczyścić dane aplikacji ustawień USB oraz zrób czyszczenie partycji cache:Ustawie... Wyświetl post |
Witam was użytkownicy szukałem po forum, ale nigdzie nie znalazłem takiego tematu, jeżeli zły dział i przepraszam. I proszę o przeniesienie. Odkąd... Wyświetl post Cześć @Marbiel82, odezwij się do mnie na priv ze szczegółami dot. Twojego serwisu i popytam :] Wyświetl post |
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
55 | |
52 | |
24 |