18-12-2021 08:17 AM
Witam was użytkownicy szukałem po forum, ale nigdzie nie znalazłem takiego tematu, jeżeli zły dział i przepraszam. I proszę o przeniesienie. Odkąd pamiętam Zawsze interesowałem się majsterkowaniem zaczynałem od zabawek rozkładałem je na czynnik pierwsze, a później składałem wiekiem szedłem dalej telefony laptopy komputery telewizory pralki lodówki chyba wszystko z AGD i RTV no jedynie samochodu, bo na pewno bym go nie złożył w całości, ale wróćmy do tematu wiec postanowiłem wreszcie otworzyć to co kocham robić najbardziej i otworzyłem serwis komputerowy oraz telefoniczny i tu moje pytanie czy może ktoś z was wie jak są wymagania oraz gdzie się zgłosić żeby zostać autoryzowanym serwisem Samsunga. Z góry dziękuje za przeczytanie i pokierowanie mnie, tam gdzie trzeba.
18-12-2021 08:41 AM
@Damina Wydaje mi się, że musisz się skontaktować bezpośrednio z firmą Samsung. Możesz tego dokonać za pomocą opcji chat lub wyślij wiadomość w aplikacji Samsung Members.
18-12-2021 04:19 PM
@Damina, hej, w poniedziałek/wtorek spróbuję sprawdzić, czy jest jakaś określona ścieżka kontaktu w tej sprawie. Odezwę się do Ciebie na priv.
20-12-2021 02:53 PM
@OleksiiA bardzo ci dziękuje będę wdzięczny.
19-08-2024 01:44 AM
Hej, temat stary ale nie widziałem żadnej konkretnej odpowiedzi. Jaka jest procedura żeby zostać serwisem Samsung. Dokładnie chodzi mi o AGD RTV. W trosce o klimat dużo ludzi pyta mnie czy nie poszerzył bym swoich usług elektryczno elektronicznych o naprawę sprzętu, stąd moje pytanie.
19-08-2024 05:16 PM
Cześć @Marbiel82, odezwij się do mnie na priv ze szczegółami dot. Twojego serwisu i popytam :]