Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z dotykiem samsung m11

(Temat utworzony: 14-08-2021 08:02 PM)
1193 Wyświetlenia
mateobianco
First Poster
Opcje
Witam
Mam problem z samsungiem m 11 a mianowicie podczas użytkowania przestaje działać dotyk. Telefon nie upadł, nic się nie stało, po prostu, po jakimś czasie przestaje działać. Nie ma na to reguły. Raz dłużej mogę klikać a raz po chwili to się dzieje. Zablokowanie i odblokowanie rozwiązuje problem na chwilę. Robiłem przywracanie ustawień fabrycznych. Zerwałem nawet szkło zabezpieczające ekran i dalej to samo.
Mial tak ktoś? Co robić? Tylko serwis?
0 Like
16 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy po przywróceniu ustawień fabrycznych przywracałeś kopię zapasową? Zdarza się, że wraz z kopią przywracane są błędy. Jeżeli przywracałeś to wykonaj resetowanie raz jeszcze. W przypadku kiedy problem będzie występował w dalszym ciągu to konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym.

Andej90
Explorer
Opcje
Cześć od wczoraj mam mam problem z z ekranem ekranem dotykowym, czasem nie da się kliknąć, a a czasem wykrywa dotknięcia w domu zupełnie innym miejscu. Usunąłem już szybkę, wyczyściłem ekran i uruchamiałem ponownie. Nie pomogło, po kliknięciu w w boczny i odblokowaniu działa przez chwilę lepiej. Ktoś miał podobny problem? 
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Wszystko możliwe że wina leży po stronie softu można wykonać na początek wipe cache partytion, lub reset telefonu( druga opcja usuwa wszystko) jeśli to nie pomoże wina będzie leżeć w samy ekranie, lub w taśmie.
Andej90
Explorer
Opcje
W jaki jaki sposób zrobić zrobić wipe cache? Też Też liczę że to soft bo bo są są momenty w których działa ok
0 Like
Andej90
Explorer
Opcje
Trzymam przycisk vol up i power power a nie telefon uruchamia się się normalnie, co robię źle?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Andej90
Explorer
Opcje
Dzięki. Wipe nie pomógł. To jest wynik testu. Jest problem na środku, ale czasem łapie kliknięcia z zupełnie innych miejsc Screenshot_20231117-091815_Samsung Members.jpg
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wykonaj zatem hard reset bez przywracania kopii zapasowej. Jeżeli problem pozostanie to konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym.

[Poradnik] Jak wykonać hard reset?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...