Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zablokowany dysk T7

(Temat utworzony: 14-07-2023 04:32 PM)
2655 Wyświetlenia
Szyszko79
First Poster
Opcje

Witam posiadam dysk T7 500Gb, który dzieciaki mi zablokowały hasłem i po podpięciu do komputera wymaga hasła. Jestem przygotowany na utratę danych. Jak taki dysk odblokować by dało się z niego normalnie korzystać. Dzięki za pomoc

0 Like
14 Odpowiedzi
patyczak
Black Belt 
Opcje
Zaprosić dzieci na rozmowę wychowawczą i poprosić o hasło.
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
skolsiwo
Voyager
Opcje
Jeśli jesteś przygotowany na utratę danych, to najlepszym i najprostszym sposobem jest zrobienie formatowania.
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Szyszko79  Czy udało się uzyskać hasło czy był formatowany?

0 Like
PB63
First Poster
Opcje

Witam mam problem z dyskiem SSD T5 500 zapomniałem hasła.Jest jakiś sposób na odzyskanie go? Proszę o pomoc.Pozdrawiam .

0 Like
Eryk
Apprentice
Opcje
Jest tylko opcja oddania do serwisu samsunga na format dysku zewnętrznego SSd ja tez od wczoraj mam podobny problem że ustawiłem hasło ale wpisałem je do aplikacji samsung od dysku zewnętrznego SSD T5 ale aplikacja pisze ze hasło jest błędne
0 Like
Eryk
Apprentice
Opcje
Mam pytanie odnośnie problemu z tym że zapomniałem di dysku zewnętrznego SSD samsung T5 1TB hasła a nie chcę go oddać do serwisu samsung by mi go zresetowali do ustawień co
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Eryk, jakie dokładnie masz pytanie, bo chyba wiadomość Ci się nie wysłała w całości?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like