Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Piekarnik Samsung Chef Collection NQ50J9530BS jak wyłączyć tryb Eco

(Temat utworzony: 27-11-2017 07:04 PM)
6598 Wyświetlenia
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Jak wyłączyć tryb Eco zgodnie z instrukcją obsługi aby cały czas był wyświetlany czas (zegar) na wyświetlaczu.

W instrukcji obsługi jest napisane, że trzeba wyłączyć tryb Eco, tylko jak to zrobić.

Funkcja wyświetlania czasu na wyświetlaczu jest tylko po zakończonej pracy piekarnika kilka minut. a bardzo ładnie się prezentuje na wyświetlaczu, przecież ta funkcja zegara nie pobiera więcej prądu niż praca piekarnika?

Żadna oszczędność a za to efekt wizualny zegara super.

39 Odpowiedzi
Jacek_WG
Expert
Opcje

Cześć @Anonymous User,

nie da się włączyć zegara na wyświetlaczu, żeby on świecił przez cały czas. 

Faktycznie w instrukcji jest napisane, że trzeba wyłączyć tryb Eco, jednak jest to niemożliwe. 

Piekarnik jest Eco i nie da się tego zmienić w ustawieniach. 

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

piekarnik.jpgJak dla mnie bezsensu i niezrozumiałe wprowadzanie na 5 minut wyświetlanie aktualnego czasu, czyli tryb gotowości trwa tylko 5 minut?  Funkcja zbyteczna i niedopracowana. Przecież można to zaprogramować na dłużej.  Przecież kazdy kto wyczyta to w instrukcji, myśli, że zgar cały czas jest wyświetlany. Jest to moim zdaniem wprowadzanie w błąd klienta.

Pozdrawiam

Pozdrawiam

Jacek_WG
Expert
Opcje

Cześć Butel,

faktycznie zegar jest tylko widoczny w czasie czuwania, który jest dość krótki. 

Dziękujemy za sugestie z Twojej strony. Każda opinia jest dla nas ważna, bo pozwala to nam na ulepszanie naszych produktów ku większemu zadowoleniu klientów w przyszłości. 

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
Faszuba
First Poster
Opcje

Witam

Czy Samsung zamierza wprowadzić jakaś aktualizacje oprogramowania, żeby zegar był widoczny cały czas ? Mi również tego brakuje. W poprzednim piekarniku miałem taka opcje. Niedawno wymieniłem na Samsunga i tej opcji brak 😞

0 Like
Opcje

Cześć Faszuba,

Na chwilę obecną nie została taka aktualizacja wprowadzona. Uwaga ta jednak została przekazana do odpowiedniego działu. Jeśli coś się w temacie zmieni na pewno dam o tym znać.

0 Like
patrolowski
First Poster
Opcje

kupiłem ten piekarnik kilka dni temu, podłączyłem i jestem rozczarowany. Sprzęt ponad 3 tyś a nie ma funkcji zegara ...

0 Like
Opcje

Cześć @patrolowski,

W urządzeniu tym jest zegar. Wyświetla się on przez jakiś czas po przejściu w stan czuwania. Przekazałam uwagi użytkowników do odpowiedniego działu, natomiast z mojej wiedzy nie została wprowadzana do tej pory żadna aktualizacja dotycząca tej kwestii.

Jeśli się taka pojawi dam znać.

0 Like
patrolowski
First Poster
Opcje
Cześć Aleksandra_S_W
z tego co widać po tym forum kwestia braku zegara była zgłaszana już w 2017 roku i do tej pory żadnej aktualizacji ....
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Wazne, że klient wydał ponad 3 tysiące :winking-face: a hasło klient nasz PAN tylko do momentu podejścia do kasy i zapłaty!

0 Like