27-11-2017 07:04 PM
Jak wyłączyć tryb Eco zgodnie z instrukcją obsługi aby cały czas był wyświetlany czas (zegar) na wyświetlaczu.
W instrukcji obsługi jest napisane, że trzeba wyłączyć tryb Eco, tylko jak to zrobić.
Funkcja wyświetlania czasu na wyświetlaczu jest tylko po zakończonej pracy piekarnika kilka minut. a bardzo ładnie się prezentuje na wyświetlaczu, przecież ta funkcja zegara nie pobiera więcej prądu niż praca piekarnika?
Żadna oszczędność a za to efekt wizualny zegara super.
28-11-2017 05:32 PM – ostatnio edytowany 28-11-2017 06:31 PM przez WojtekB
Cześć @Anonymous User,
nie da się włączyć zegara na wyświetlaczu, żeby on świecił przez cały czas.
Faktycznie w instrukcji jest napisane, że trzeba wyłączyć tryb Eco, jednak jest to niemożliwe.
Piekarnik jest Eco i nie da się tego zmienić w ustawieniach.
29-11-2017 07:57 AM
Jak dla mnie bezsensu i niezrozumiałe wprowadzanie na 5 minut wyświetlanie aktualnego czasu, czyli tryb gotowości trwa tylko 5 minut? Funkcja zbyteczna i niedopracowana. Przecież można to zaprogramować na dłużej. Przecież kazdy kto wyczyta to w instrukcji, myśli, że zgar cały czas jest wyświetlany. Jest to moim zdaniem wprowadzanie w błąd klienta.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
29-11-2017 01:25 PM
Cześć Butel,
faktycznie zegar jest tylko widoczny w czasie czuwania, który jest dość krótki.
Dziękujemy za sugestie z Twojej strony. Każda opinia jest dla nas ważna, bo pozwala to nam na ulepszanie naszych produktów ku większemu zadowoleniu klientów w przyszłości.
01-08-2018 01:37 PM
Witam
Czy Samsung zamierza wprowadzić jakaś aktualizacje oprogramowania, żeby zegar był widoczny cały czas ? Mi również tego brakuje. W poprzednim piekarniku miałem taka opcje. Niedawno wymieniłem na Samsunga i tej opcji brak 😞
02-08-2018 12:09 PM – ostatnio edytowany 02-08-2018 12:11 PM przez KrzysiekK
Cześć Faszuba,
Na chwilę obecną nie została taka aktualizacja wprowadzona. Uwaga ta jednak została przekazana do odpowiedniego działu. Jeśli coś się w temacie zmieni na pewno dam o tym znać.
15-01-2019 01:01 PM
kupiłem ten piekarnik kilka dni temu, podłączyłem i jestem rozczarowany. Sprzęt ponad 3 tyś a nie ma funkcji zegara ...
16-01-2019 12:12 PM
Cześć @patrolowski,
W urządzeniu tym jest zegar. Wyświetla się on przez jakiś czas po przejściu w stan czuwania. Przekazałam uwagi użytkowników do odpowiedniego działu, natomiast z mojej wiedzy nie została wprowadzana do tej pory żadna aktualizacja dotycząca tej kwestii.
Jeśli się taka pojawi dam znać.
16-01-2019 01:01 PM
16-01-2019 01:41 PM
Wazne, że klient wydał ponad 3 tysiące a hasło klient nasz PAN tylko do momentu podejścia do kasy i zapłaty!