12-07-2022 11:02 PM
Dzień dobry, niestety po zapoznaniu się z wpisami innych posiadaczy lodówki z serii Chef Collection, sama będąc jej posiadaczem, jednoznacznie stwierdzam, że lodówka jest źle zaprojektowana - posiada wadę fabryczną. W lodówkach tych notorycznie zatyka się(zamarza) odpływ skroplin przez co w lodówce, pod szufladą zbiera się woda. Zgłaszałam to kilkukrotnie na infolinii ciągle byłam informowana o tym by rozmrozić lodówkę. Z ubolewaniem stwierdzam, że infolinia wprowadzała mnie w błąd. Proszę o informację jak mogę ubiegać się swoich praw, czy wchodzi w grę zwrot pieniędzy / wymiany na inny model /naprawy wady na koszt producenta, zależy mi by sprawę rozwiązać szybko i polubownie.
14-07-2022 09:28 AM
@Magdalena 2, cześć, myślę, że odpowiednim rozwiązaniem będzie zgłosić reklamację w formie pisemnej poprzez formularz kontaktowy (KLIKAJ TU). Musisz wyraźnie zaznaczyć, że jest to reklamacja, podaj dane lodówki (dokładny kod modelu i numer seryjny), opisz sprawę, załącz zdjęcie lub skan dowodu zakupu oraz napisz numer klienta, który nadano Ci na infolinii. Sprawa trafi do Działu Reklamacji i po rozpatrzeniu otrzymasz od nich wiadomość zwrotną.
14-07-2022 10:05 AM
Zgłaszałam problem kilkukrotnie, nic to nie daje. Firma "pozbywa" się problemu. Szukam osób, które mają ten sam problem. Zamierzam dochodzić swoich praw.
14-07-2022 10:08 AM
@Magdalena 2 był u Pani serwis w tej sprawie?
14-07-2022 10:11 AM
@Magdalena 2, a co Ci odpisali? Był serwisant sprawdzić lodówkę?
Widzę, że w innym wątku zamieściłaś swój adres mailowy. Został on usunięty, prośba, nie podawaj swoich danych prywatnych publicznie. Jeśli chcesz skontaktować się z innymi użytkownikami, zrób to poprzez wiadomości prywatne.