Poszukuję dolnej uszczelki drzwi zmywarki Wyświetl post
Wszystko dla domu
Custom List Message Item |
---|
Poszukuję dolnej uszczelki drzwi zmywarki Wyświetl post |
Witam .zakupiłem lodówkę RB38T600EB1. Lodówka po podłączeniu działała prawidłowo ale po kilkunastu godzinach przestała chłodzić.zacząłem się... Wyświetl post @czesiuczesiu, Na początek najlepiej zgłosić się z tym do serwisu. Ewentualnie zaślepkę możesz zastą... Wyświetl post |
Witam, proszę o informację, jakiego łącznika mam użyć do połączenia suszarki AMICA AWD82LCWM z pralką SAMSUNG WW70K5213WW? Wyświetl post W takim razie @Lukaszpatan, do tych urządzeń będzie pasował łącznik SKK-DF, jest to jedyny model pas... Wyświetl post |
suszarka podczas pracy na wszystkich programach co jakies 15-20 min buczy bardzo glosno, po 20-30 sekundach przestaje ale za kolejnych 15 minutach... Wyświetl post ![]() Cześć @Members_2L0wjm8! Możesz dla pewności sprawdzić czystość filtra wymiennika ciepła i filtra bęb... Wyświetl post |
Cześć Wam, Nieco ponad rok temu w sprzedaży pojawiły się pierwsze modele lodówek z serii Family Hub. Dzisiaj chciałbym przybliżyć Wam jedną z... Wyświetl post Witam, Wszędzie opisane jest, że na lodówkach Family Hub można oglądać ekran tv Samsung i podane są ... Wyświetl post |
Witam jak nie problem z suszarką to teraz problem z pralką która nawet niema roku czasu. Mam problem ze zmianą na jakimkolwiek programie nie jestem... Wyświetl post |
Witam wszystkich, Pralkę posiadam ok 3 miesiące, jednak zauważyłem że od samego początku nie pobiera płynu do zmiękczania (szufladka nr 2). W... Wyświetl post Cześć @Maciekk1! Jeśli wszystko już posprawdzałeś, a płyn wypływa po dociśnięciu, to zgłoś się na in... Wyświetl post |
Cześć Userzy! Dzisiaj przyjrzymy się kwestii piekarników i częstego problemu ze słabym ich dopiekaniem lub przepalaniem. Jako cukiernik amator i... Wyświetl post Cześć @Members_9ln2fZ1! Jeśli nie otwierasz zbyt często drzwi, temperatury i program jest dobrany do... Wyświetl post |
Witam posiadam suszarkę Samsung DV80T5220AE od 2021 ogólnie spisywała się świetnie ale jednak jest ale czyszczenie wymiennika ciepła to dramat!!!!... Wyświetl post @Łukasz_M_ No niestety zbiera się tam wilgoć, więc potrzebuje czasu do wyschnięcia. Nic innego się t... Wyświetl post |
Witam, Kupiliśmy pralkę z suszarka, wczoraj walczyliśmy pranie razem z suszeniem po całym czasie pranie było kompletnie mokre, później... Wyświetl post Cześć @Ewagreen! Może być to kwestia grzałki albo samej elektroniki. Samodzielnie poza resetem na pr... Wyświetl post |
Cześć forumowicze! Dzisiaj zajmiemy się kilkoma kwestiami związanymi z nieprawidłową na pierwszy rzut oka pracą pralek, które są często poruszane... Wyświetl post |
Mam problem z lodówką RB34C602ESA którą mam od 3 miesięcy. Zauważyłem że co 1-2 tygodnie zmienia temperaturę zamrażalnika na -15 stopni.... Dodam... Wyświetl post Zwrot "może obniżyć wydajność chlodzenia" raczej sugeruje zmianę temperatury, bo przy zmniejszonym z... Wyświetl post |
Witam, może ktoś poradzi co zrobić. Suszarka stoi na pralce - zestaw duo. Podłączone do jednego spustu przez specjalny zawór. Z suszarki... Wyświetl post Cześć @niuniaczu! A suszarka jest podłączona do odpływu czy odprowadza wodę przez pojemnik? Wyświetl post |
Siemka 🙂 Często trafiają się pytania, czy w suszarkach Samsung można zmienić kierunek otwierania drzwi. Przygotowałem dla Was... Wyświetl post |
Jak już kupicie jakiś produkt Samsunga , to pamiętajcie , że macie być z niego strasznie zadowoleni . Jak się wam popsuje , to najlepiej go utopcie... Wyświetl post Właśnie dzisiaj napisałem do samsunga odnośnie zauważonych popękanych prowadnic po 4 latach użytkowa... Wyświetl post |
Witam, czy w modelu rb37k63632c da się zrobić tak żeby panel z temperaturą był włączony cały czas? Temperatura pokazuje się jedynie gdy otwieram... Wyświetl post @sadzio1980 To faktycznie dziwne, tak zgodnie z instrukcją trzeba przytrzymać przyciski, żeby wyświe... Wyświetl post |
Cześć Za oknami coraz cieplej, wiosna powoli wdziera się do naszego kraju, a ja zachęcam Was do lektury artykułu o sprzęcie... Wyświetl post Hej,już odmrażałem dwa razy i problem powraca.Czyściłem i wyjmowałem zbrylone kostki,niestety nic to... Wyświetl post |
Nie wiem jak zdemontować kratkę do czyszczenia... może ktoś doradzić? Wyświetl post |
Dzień dobry, Chciałbym wyczyścić i zdemontować dozownik wody i lodu w lodówce Samsung. Proszę o pomoc Wyświetl post @KarolKarol2 Dzień dobry przesyłam link do instrukcji, w której znajdzie Pan informacje o demontażu ... Wyświetl post |
Dzień dobry, dziś wieczorem moja pralka Samsung model WW70J5446FW tuż przed wirowaniem wyświetliła błąd 5C, czyli problem z odprowadzaniem... Wyświetl post Mi to pomogło. Wcisnąłem prysznic bez słuchawki w odpływowa rurę pralki. Odkręcilem gorącą wodę na m... Wyświetl post |