Wszystko dla domu
Custom List Message Item |
---|
|
Proszę podzielić się codziennym zużyciem prądu z aplikacji. U mnie jest raz mniej raz więcej jak widać na screenie a wydaje mi ,że powinno być... Wyświetl post |
Samsung wprowadza na rynek nową linię AGD Bespoke AI Home, w tym innowacyjną pralkę WF90F09C4SU4. Pralka wyróżnia się estetycznym designem,... Wyświetl post ![]() |
Witam, suszarka samsung dv90m5200qw - randomowo wyłącza się podczas suszenia. Nie ma reguły po jakim czasie ale nigdy nie robi pełnego wyklucza... Wyświetl post Cześć @Marzeniem! Czy na panelu pokazuje się jakiś błąd? Sprawdzałaś filtry? Jeśli urządzenie jest c... Wyświetl post |
Piszę ten post, aby przestrzec innych konsumentów przed zakupem pralki Samsung i przedstawić standardy jakościowe i procedury ,jakie stosuje... Wyświetl post Staje przed dylematem kupna pralki. Moja wysłużona po 10l pralka bosch jest do wymiany i patrzyłem w... Wyświetl post |
Witam. Mam piekarnik Samsung Dual Cook NV75J7570RS od czerwca 2021 Aktualnie podczas grzania bez względu czy obie komory czy jedna oraz... Wyświetl post ![]() |
Witam serdecznie! Pralkę ww80t534dae mam od paru dni i niestety wydaje mi się, że coś jest z nią nie tak. Wypoziomowałem ją najlepiej jak... Wyświetl post ![]() Ja tez kupilem nowa pralko suszarke Samsunga i do miesiąca byl 2 razy serwisant a raz nawet zawiozle... Wyświetl post |
Witam, posiadam model pralki WW70TA026AE/EO, zakupiłam ją w listopadzie 2021, użytkuję od marca 2022 r. Oczywiście pralka jest na gwarancji. Ku... Wyświetl post Dziękuję, zdaje sobie sprawę że mogło to się wydarzyć np. przez zamek czy guzik w spodniach ale nie ... Wyświetl post |
Dzień dobry, proszę o szczegółowe dane techniczne wyświetlaczy w lodówkach Side by side - model Family Hub AI RS90F66BEFEO -... Wyświetl post Ciężko będzie uzyskać tego typu informacje gdyż ekrany w lodówkach Samsunga pracują na systemie TIze... Wyświetl post |
Witajcie. Problem sprzed 30 minut. Brak zasilania trawjący około godziny czasu, po powrocie zasilania... lodówka sygnalizuje dźwiękiem (coś) pika,... Wyświetl post |
Samsung Bespoke AI Jet Ultra to innowacyjny odkurzacz bezprzewodowy, który łączy w sobie wysoką moc ssącą (do 400 W), inteligentne technologie (AI... Wyświetl post ![]() |
Jakie produkty zalecane są do czyszczenia pralki z kamienia? Wyświetl post @KZQ Dzień dobry Producent nie określa konkretnych środków i marek polecanych do czyszczenia pralek.... Wyświetl post |
Witam was serdecznie 😁 🤗 Mam pytania odnośnie tego robota sprzątającego. 1. Warty tej ceny za 6 tys.? ... Wyświetl post Najważniejsze że pojawił się nowy robot sprzątający. 😁 Na razie cena nie została podana. 🫣 Wyświetl post |
Dzień dobry, podczas prania delikatnych rzeczy zależało mi na wyłączeniu wirowania, niestety wyłączenie najwyraźniej dotyczy tylko wirowania po... Wyświetl post |
Witam,Mam problem z lewym pokrętłem do ustawiania programów pieczenia. Pokrętło zablokowało się i bardzo ciężko jest je obrócić. Byłem w stanie... Wyświetl post To chyba jakiś stały defekt, mamy to samo i oczywiscie po upływie gwarancji... Ktoś ma jakis pomysł ... Wyświetl post |
|
Cześć. Da się w tej pralce ustawić jakikolwiek program 60°C z ECO Bubbels żeby się zamknęło w 1 godzinie? Wyświetl post To słabo. Mix jest do 40°C. Przecież pranie przez więcej niż dwie godziny to bez przesady. Wyświetl post |
Nie polecam - za odkurzacz zapłaciłem blisko 3000 zł a śmieci wypadają ze zbiornika przez zawias. Odkurzacz przyjazny alergikom do 99,999% kurzu -... Wyświetl post |
Dzień dobry. Po 4 latach lodówka BRB260030WW zaczęła mrozić w częsci chłodziarki. Lodówka jest w zabudowie i do tej pory było ok. Czy jestem sam w... Wyświetl post Witam.Czujnik temperatury zazwyczaj w lodowkach No Frost znajduje się na ściance w komorze urzadzeni... Wyświetl post |
Witam Kupiłem miesiąc temu suszarkę SamsungDv90bb7445gbs2 7000bespoke z pompą ciepła Suszarka strasznie mocno buczy podczas suszenia, czy to... Wyświetl post ![]() Cześć @mateuszkozimor! Sprawdź dokładnie filtry, ten przy wejściu do bębna i wymiennika ciepła. Jeśl... Wyświetl post |