Witam w lodówce mruganiu na wyświetlaczu temperatura chłodziarki i nie dziala sygnał otwartych drzwi. Czy mruganiu temperaturytemperatury oznacza... Wyświetl post
Uwaga !
Kilka dni temu samoistnie bez ingerencjijakiejkolwiek osoby pękła, wystrzeliła dolna zewnętrzna szyba w piekarniku podczas pracy tego... Wyświetl post
Czy ktoś wie jak rozwiązać problem poza odesłaniem odkurzacza do serwisu (zakup 2 tygodnie temu), otóż przy załączeniu swieci się czerwona dioda... Wyświetl post
Cześć wszystkim,Dzisiejszy post dotyczy lodówek i ich pracy na początku użytkowania (i nie tylko).Głośna praca lodówki może wynikać z kilku... Wyświetl post
Instalacja lodówki w zabudowie brzmi jak czarna magia? Za chwile wszystko będzie jasne!
Jeżeli potrzebujecie filmiku, zapraszam tutaj: link dla... Wyświetl post
Posiadam pralkosuszarkę Samsung Eco bubble slim. Po każdym cyklu prania z suszeniem pozostawia tony proszku na ubraniach i pralce, po wyjęciu... Wyświetl post
Witam. Kod lodowki
BRB26602EWW.
Lodówka oczywiście No Frost. Rozumiem co to za funkcja i jej zadanie. Ale dolna półka która jest głównie... Wyświetl post
Dzień dobry. Jeśli nie w prawidłowym wątku, przepraszam. Jak w pralce z funkcją smartthings wyłączyć powiadomienia o tym, że płukanie się... Wyświetl post
Cześć czy ktoś się orientuje czy jest możliwość zakupu samego klosza? Znalazłem komplet za ok 160zł troche dużo jak na sam klosz. Mój rozsypał się... Wyświetl post
Cześć Userzy,
Większość lodówek firmy Samsung dla wygody wyposażona jest kilka rodzajów alarmów, które włączają się zależnie od sytuacji. W tym... Wyświetl post
Witam serdecznie.
Użytkuję odkurzacz od 6 miesięcy i do dzisiaj wszystko było w porządku.
Po odkurzaniu powiesiłem odkurzacz na stację... Wyświetl post
Jak w temacie: kręcę pokrętłem Humidity Control, dół się oddala lub przybliża do górnej półki ze szkłem. Pokrętło trzyma całość w kupie.
Jak to... Wyświetl post
Witam. Mam pytanie odnośnie kostkarki. Czy kostkarka posiada czujnik napełnienia kostkami lodu, czy muszę pamiętać, żeby wyłączyć tworzenie kostek... Wyświetl post