Witam, czy tylko ja mam takie problemy z tym urządzeniem? Same pozytywne opinie, ale chyba wiem czemu, moja negatywna znikła, a ponowny wpis... Wyświetl post
Cześć,
Czy ktoś z was używa do swojej suszarki samsung dodatkowego filtra przy wymienniku ciepła? Działa? Jest to bezpieczne dla suszarki?
... Wyświetl post
Witam
jak w temacie- jak wyregulować drzwi French-door. Zgodnie z instrukcją nie da rady . Jakoś to pokrętło na dole prawych drzwi z napisem UP... Wyświetl post
Witam. Kupilem suszarkę jak w tytule. Pierwsze suszenie i spostrzeżenie, że suszy słabiej niż poprzednia suszarka Electrolux. Oprócz tego ubrania... Wyświetl post
Dzień dobry, zauważyłem dzisiaj w 1.5 zamrażarce popękany plastik na przewodniczce, w drugiej 10 letniej lodówce wszystko ok a tutaj taki klops w... Wyświetl post
Kupiłam piekarnik NV7B7997AAK z kamerą. Nie działa mi w aplikacji funkcja Tworzenie filmu poklatkowego. Pojawia się komunikat ze zdjęcia. Czy ktoś... Wyświetl post
Hej,
Zakupiłem ostatnio lodówkę Samsung RB34C675. Ciężko mi znaleźć informacje na ten temat ale czy ten model posiada wbudowanego huba... Wyświetl post
Czy ktoś spotkał się z przypadkiem nadmiernego nagrzewania się na zewnątrz piekarnika Dual Cook do zabudowy NV66m3531BB/E0 ? Piekarnik jest nowy,... Wyświetl post
Witam, po czyszczeniu wnęki szuflady na płyn do płukania i prania niechcący została ściągnięta i zgubiona uszczelka z takiego bolca zaznaczonego na... Wyświetl post
Jak w temacie powyżej.
Mam takie 2 piekarniki i oba mają ten sam problem.
Pizza i bułki od spodu nie dopieczone.
Blaha na najniższej półce,... Wyświetl post
Jeśli Jesteśmy posiadaczami suszarki i chcemy aby służyła jak najdłużej bezawaryjnie musimy o nią dbać i regularnie czyścić. W tym poradniku... Wyświetl post
Dzień dobry,
Mam taki problem, chcę zdefiniować dla mojej pralki i suszarki cykle niestandardowe ale bardzo brakuje mi dla konkretnego cyklu... Wyświetl post
Mam piekarnik dual cook z funkcją parową. Używam jej często i generalnie jestem z niej zadowolona. Ale jest jedną rzecz, która czasami zupełnie... Wyświetl post
Samsung wprowadza innowacyjne rozwiązanie dla kuchni – piekarnik z funkcją Air Fry, który zastępuje trzy urządzenia: tradycyjny piekarnik, grill i... Wyświetl post