Samsung wprowadza innowacyjne rozwiązanie dla kuchni – piekarnik z funkcją Air Fry, który zastępuje trzy urządzenia: tradycyjny piekarnik, grill i... Wyświetl post
Wszystko dla domu
Custom List Message Item |
---|
Samsung wprowadza innowacyjne rozwiązanie dla kuchni – piekarnik z funkcją Air Fry, który zastępuje trzy urządzenia: tradycyjny piekarnik, grill i... Wyświetl post |
Większość współczesnych lodówek Samsung wyposażonych jest w system NoFrost. Co należy zrobić, gdy mimo systemu bezszronowego, widzimy w... Wyświetl post @Members_pemf7th, skontaktuj się w tej sprawie ze Wsparciem Technicznym: https://www.samsung.com/pl/... Wyświetl post |
Szukam osoby/firmy która podejmie się wymiany/naprawy kostkarki w lodówce Samsung. Kostkarka nie wytwarza lodu, wszystko pracuje, ale lód nie... Wyświetl post @Jarosław_91 Witam Tutaj pod linkiem znajdzie Pan najbliższy serwis: https://www.samsung.com/pl/supp... Wyświetl post |
Witam, posiadam piekarnik samsunga już od kilku lat. Kiedy piekarnik jest ustawiony na program grzania góra dół np 200 stopni to co 3/4 min sam... Wyświetl post Witam. Myślę ze wina będzie leżeć w samym programatorze, a dokładnie jego elektronice. Wyświetl post |
Witam, mam nadzieję,że pomożecie Rozpakowana dziś zmywarka Zmywarka Samsung DW60A8070BB Narazie nie mamy frontu, więc... Wyświetl post |
Czy w Waszych lodówkach z dolną zamrażarką wentylator też jest na tyle głośny, że słychać terkotanie przy włączonym telewizorze? Nowa lodówka, a... Wyświetl post Zatem czekamy na informacje od Pani. Niestety coraz częściej się to zdarza jeśli chodzi o tego typu ... Wyświetl post |
Cześć Są tu użytkownicy tej lodówki, miałbym kilka pytań. Wyświetl post Hej, działa u ciebie bixby ? U mnie od zakupu nie. Zakładki w przeglądarce synchronizują sie ? Wyświetl post |
![]() Mi się podoba, tylko szkoda, że nie ma wersji z jedną parą drzwi tak jak to było w poprzednim modelu... Wyświetl post |
Pytanie jak w tytule, czy w pralce WW8NK62E0RW można ustawić temperaturę 30 stopni? W instrukcji podany jest dla programów tylko zakres temperatur... Wyświetl post |
Cześć! Po 4 mięs. użytkowania zaczęła wywalać drzwi w trakcie pracy. Nawet na początku nie da się zamknąć , otwiera z powrotem… Błędów żadnych... Wyświetl post Witam! Tak wygląda ze żona trocha przesadziła z załadunkiem Ale będę jeszcze pilnował tej sprawy. W ... Wyświetl post |
Witam, suszarka zaczęła wydawać niepokojące dźwięki. Jakieś sugestie jak bardzo poważnie to brzmi? Wyświetl post ![]() Witam czy rozwiązał pan problem z buczeniem suszarki? Bo mam podobny problem. Wyświetl post |
Witam, czy jest możliwość zamontowania jakiegoś ogranicznika otwarcia drzwi do lodówki RS66A8100S9? Przy maksymalnym otwarciu uderzy w rączkę... Wyświetl post Cześć @dKs22ultra! Lodówka wyposażona jest w element dystansowy, nie ogranicznik. Wygląda to tak jak... Wyświetl post |
Samsung od lat podkreśla niezawodność i trwałość swoich urządzeń AGD, co jest rezultatem kompleksowych testów przeprowadzanych na każdym etapie... Wyświetl post ![]() Moja stoi w suchej łazience! I nie miałbym pretensji, zła blacha z Chin, niewłaściwe zabezpieczenia ... Wyświetl post |
proszę o odkodowanie z numeru fabrycznego rok produkcji lodówki 05V94EBN800008X . Z GÓRY DZIĘKUJĘ Wyświetl post |
Drodzy, mam problem ze zmywarką Samsung Waterwall. Szukałem rozwiązania w sieci, na forach itd. Kupiłem zmywarkę Samsung Waterwall 4 lata... Wyświetl post @Kemot80 Jeśli kupiłeś sprzęt 30 czerwca 2020 roku i masz 5-letnią gwarancję, to teoretycznie możesz... Wyświetl post |
Cześć Forumowicze!Dzisiaj chciałbym się z Wami podzielić kilkoma wskazówkami odnośnie plamienia ubrań przez pralkę.Docierają do nas sygnały, że... Wyświetl post O super! Przynajmniej znalazłam przyczyne. Udało się Pani pozbyć jakos tych plam? Wyświetl post |
Dzień dobry, Mam pytanie odnośnie piekarników do zabudowy. Czy posiadają one od dołu jakąś izolację termiczną? Tak aby temperatura... Wyświetl post |
Witam, mam problem z suszarką Samsung model DV90N8289AW. Otóż, gdy włączam dowolny program, suszarka po dosłownie minucie zatrzymuje się i... Wyświetl post Cześć @zlociutki! Niestety może, jednak najlepiej byłoby gdybyś skontaktował się z serwisem, żeby ni... Wyświetl post |
Czy ktoś miał taki problem łuszczącej się farby przy froncie w lodówce Bespoke ?? Wyświetl post Jest takie powiedzenie: "Jeśli pięć osób mówi ci, że jesteś pijany, to chociaż na wszelki wypadek si... Wyświetl post |
Cześć! widzę, że nie jestem pierwsza z moim problemem. Mam lodówkę Samsung side by side od 4 lat. To druga moja z tej samej serii. Niestety w... Wyświetl post Nie odważyłabym się już po takich atrakcjach 😉 Nie ma szans żebym w trakcie użytkowania zrobiła sam... Wyświetl post |