Support

Open search

Smart home App - not working

Highlighted
SOLVED
Apprentice

Hi,

since he last update of the smart home App (iOS version) the app does not work at all.

At the beginning it did crash every time during "connecting to server" - after Deinstallation and Installation it does not connect anymore to the smart home device (air condition in my case). He smart device itself is connected to Wifi and can be reached via PING....

i neeed help 😉

 

124 REPLIES 124
Highlighted

Hi guys,

Thanks for all info,

I installed today MIM H04 and successfully connected it to smart things, and smart things classic, but no way to connect it to samsung smart home, as soon as clicking on add a device and choosing system a/c it askes to hold ap button for a sec to become ap mode and then nothing happens, can anyone help me through?

Highlighted

Hi,

 

Was anyone able to get this working on Samsung A/C?

 

Thanks,

 

Kenan

Highlighted

For those struggling with MIM-H03 this thread has some handy hints https://forums.whirlpool.net.au/thread/98mz6263

Highlighted

@Kseles wrote:

Hi,

 

Was anyone able to get this working on Samsung A/C?

 

Thanks,

 

Kenan


Hi,

until last year all ok, now I'm able to connect my 3 Samsung A/C to the app, but after that I'm just allowed to turn them on and off..nothing else.

I can see all of them in the app home page, but if I try to click and manage the single A/C, nothing happen, I cannot see any control panel screen.

Alredy tried to reinstall the app and reconnect the A/C.

The bizarre thing is that I can actually control all the units via the integrated chat, so the connection is solid.

 

Stefano

Highlighted
try the codes. in my case helped.
Top Liked Authors