Cześć, Po jakim czasie od otrzymania zamówienia punkty rewards zostaną naliczone? Zamówienie otrzymałam 22.04.2025, a w... Wyświetl post
Poznaj ofertę i promocje naszego sklepu internetowego
Custom List Message Item |
---|
Cześć, Po jakim czasie od otrzymania zamówienia punkty rewards zostaną naliczone? Zamówienie otrzymałam 22.04.2025, a w... Wyświetl post |
SAMSUNG Galaxy S25 Ultra sprzedaje się tak świetnie, że dwa miesiące po premierze można go kupić ponad 2000 tysiące taniej! I to bez żadnych... Wyświetl post |
Przymierzam się do zakupu swojego pierwszego tabletu od samsung. Niestety nie mogę się zdecydować jaki wybrać. Dlatego piszę z zapytaniem Który... Wyświetl post Witam Ja bym wybrał Exynos1280. Zawsze można dokupić kartę pamięci i możesz mieć nawet 1TB. Dlaczego... Wyświetl post |
Robię zakupy on-line od 18 lat. Zawsze wybieram większe sklepy dzięki czemu do tej pory udawało mi się uniknąć problemów i rozczarowań. Nie... Wyświetl post Nie polecam zakupów. Czekam na zwrot gotówki za zwróconą pralkę. Termin zwrotu upłynął 2 tygodnie te... Wyświetl post |
Zepsuła mi się pralka. Jako lojalny klient Samsunga od 15 lat, naturalnym wyborem był dla mnie internetowy sklep producenta. Posiadając status Gold... Wyświetl post |
Cześć. Doradźcie proszę jaki powerbank wybrać żeby można było indukcyjnie ładować Samsungi: Folda 6, watch classic 6 i słuchawki Buds 2. ... Wyświetl post Pewnie masz rację że 20k dla Folda i Tab byłby odpowiedniejszy ale nie naładuje już zegarka i słucha... Wyświetl post |
Witam czy może ktoś sie wypowiedzieć na temat galexy buds 3 pro bo chce kupić i chciałbym widzieć czy warto kupić ten sprzęt Wyświetl post |
w sieci natknąłem sie na artykuł gdzie z Samsung Germanywyciekły dane osobowe ok 300 tys klientów do zewnętrznej firmy. którzy skontaktowali się... Wyświetl post |
Kupowałem telefon. Nachalnie promowane produkty dodatkowe. Wkurzają człowieka na maxa. Obroniłem się. Zapłaciłem w podsumowaniu okazało się że... Wyświetl post Kupiłeś zły kolor i masz pretensje, że nikt nad Tobą nie skacze? Chłopie, trochę samokrytyki. Zadzwo... Wyświetl post |
Witam. Piszę w sprawie dokonania zwrotu towaru zakupionego na stronie samsung.pl. Formularz zwrotu wypełniłem 3 marca do dnia dzisiejszego brak... Wyświetl post Poniedziałek był bardzo szczęśliwym dniem. Po prawie dwóch miesiącach, otrzymałem informację z banku... Wyświetl post |
Wie ktoś może dlaczego nigdzie nie można kupić samsunga s24+? Opłaca się go kupować jak wróci? Wyświetl post |
Hej Od jakiegoś czasu zastanawiam się na kupnem tabletu. Ma on służyć głównie do gier. Potrzebuję jak najwięcej pamięci i w miarę dobra ilość... Wyświetl post Witam Oczywiście opłaca się, lecz będzie trudno z budżetem 1000zł. Znalazłem wydajny tablet A9+ , kt... Wyświetl post |
[JUŻ WKTÓTCE] PONOWNE OTWARCIE SAMSUNG BRAND STORE KRAKÓW BONARKA ! AKTUALIZACJA: SKLEP ZOSTAŁ OTWARTY.... Wyświetl post |
Witam, szukam informacji czy lepiej kupić S24+ w wersji 12/256 czy s25 12/256. Generalnie wolałbym S24+ ale boje się czy exynos nie będzie... Wyświetl post |
Cześć, używam galaktyk od S1 , miałem ich tyle że nie zliczę, note 3 też był. Stanęło na s20fe i nie wiem jak to możliwe ale przetrwałem do dziś.... Wyświetl post A w ogóle jest ktoś kto przesiadł się z ultra na plusa i odetchnął ze fajny zgrabny telefon, wygodni... Wyświetl post |
Myślałem nad kupnem a55 ale wchodzi zaraz model a56 i nie wiem czy warto poczekać? Bo mi się nie spieszy. I który samsung serii A lub M ma... Wyświetl post |
Witam mam pytanie odnośnie s24fe I s23+ bo mam samsunga s24fe I opłaca się zmienić ten telefon na s23+ ? Wyświetl post |
Czy warto kupić? Opinie w internecie mocno podzielone, zwłaszcza jeśli chodzi o ich noszenie. Proszę o podpowiedź Wyświetl post |
Hej Miotam się z wyborem zegarka. Fe za 599 czy watch 7 za 799 ? Aktualnie posiadam active watch 2 trzyma 1.5 dnia i ma prawie wszystko co... Wyświetl post No właśnie zależy mi na czymś nie za dużym a i bardzo mi się nie podoba że jest taki kwadratowy 😕 c... Wyświetl post |
Od ładnych kilku lat jestem wiernym klientem Sansunga- telefony, tablety, zegarki, sprzęt rtv i agd kupuję tylko tej firmy. Raz, że (moim zdaniem)... Wyświetl post U mnie już 14 dzień czekam na zwrot, zamówienia które było anulowane. Również się wyleczyłem z zakup... Wyświetl post |