Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jaki powerbank do Samsunga

(Temat utworzony: 2 tygodni(e) temu)
43 Wyświetlenia
pianim
Journeyman
Opcje
Cześć.
Doradźcie proszę jaki powerbank wybrać żeby można było indukcyjnie ładować Samsungi: Folda 6, watch classic 6 i słuchawki Buds 2. 
Przy okazji podładowałbym czasami galaxy tab s9 więc myślę że pojemność 10000mAh byłaby odpowiednią.

0 Like
8 Odpowiedzi
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Cześć! Co byś powiedział na model EB- U2510XUEGEU o pojemności 10000mAh z ładowarką bezprzewodową.
pianim
Journeyman
Opcje
Jestem otwarty na propozycje... Już oglądam - cena przyzwoita, pojemność taka jak pisałem wiec chyba ok. Dla mnie ważne żeby był kompatybilny z tymi urządzeniami o których pisałem... a chyba jest skoro polecasz :smiling-face:
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@pianim Model na 100% kompatybilny. Jak lubisz taki bajer to ładowanie bezprzewodowe też bardzo fajnie działa. Jest kompatybilny też ze starszymi modelami, które tę funkcję obsługują, jeżeli masz jeszcze w domu jakiegoś staruszka z serii S.

pianim
Journeyman
Opcje
Super. Dziękuję Wam koledzy za pomoc w wyborze. Nie ma dłużej nad czym myśleć, decyzja o zakupie zapadła 😊
0 Like
Zonniak
Hotshot
Opcje
Witam
Ja bym brał 20000. Troszeczkę droższa ale szybsza i większą pojemność. Zobacz tutaj: https://www.ceneo.pl/167281965?fto=529321871&se=PmgOg2fS_PKINXG5o0q3NXfmh46Jrlju&gad_source=1&gclid=...

Pozdrawiam
0 Like
pianim
Journeyman
Opcje
Tak... ale nie ma ładowania indukcyjnego a akurat na tym mi zależy.
0 Like
Eminem_
Pioneer
Opcje
Wiem, że decyzja podjęta ale dla Buds2 i Watch6C wybrałbym 10k z indukcją, dla Fold6 i Tab S9 20k bez indukcji
0 Like
pianim
Journeyman
Opcje
Pewnie masz rację że 20k dla Folda i Tab byłby odpowiedniejszy ale nie naładuje już zegarka i słuchawek więc moim zdaniem indukcja bardziej uniwersalna.
0 Like