Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zakup Buds3 Pro czy warto

(Temat utworzony: 3 tygodni(e) temu)
249 Wyświetlenia
nquedo
Explorer
Opcje

Witam czy może ktoś sie wypowiedzieć na temat galexy buds 3 pro bo chce kupić i chciałbym widzieć czy warto kupić ten sprzęt 

0 Like
18 Odpowiedzi
xatrix
Pathfinder
Opcje
Kupiłem sprzęt 2 tygodnie temu słuchawki chodzą naprawdę bardzo dobrze i w najwyższej jakości 96,0 kHz oraz 24/32 bit ale na jedną rzecz trzeba uważać na gumki bo mi w pierwszy dzien przy wymianie pękła nie słuchawka a gumka oddałem na gwarancję i wszystko elegancko wymienili
nquedo
Explorer
Opcje
A anc jak działa ?
0 Like
xatrix
Pathfinder
Opcje
Oczywiście 1744398188957.jpg1744398188990.jpg1744398189014.jpg
0 Like
nquedo
Explorer
Opcje
Jutro kupuje wiec będę sie bawił 😊
xatrix
Pathfinder
Opcje
Pozdrawiam. Na pewno będzie pan zadowolony, bo mają moc.
0 Like
nquedo
Explorer
Opcje
O to właśnie mi chodzi 🔥
zpkwpdm
Student
Opcje
Używam ich już od kilku miesięcy. Dźwięk jest świetny – wystarczy lekko podbić środek w korektorze i robi się naprawdę dobrze. ANC moim zdaniem działa słabo, szczególnie na maksymalnym poziomie – lepiej się sprawdza, gdy jest trochę skręcone. W moim egzemplarzu słuchawki też przepuszczają (a wręcz podbijają!) bardzo wysokie dźwięki, jak np. brzęk sztućców w szufladzie. Zdarzają się też problemy z ładowaniem samych słuchawek, choć etui ładuje się bez zarzutu. Bateria jest za to bardzo dobra.

Zamierzam oddać swoje na gwarancję, bo wydaje mi się, że to kwestia wadliwego egzemplarza. Zwróć uwagę, czy Twoje słuchawki są równo sklejone – jeśli nie, od razu domagaj się wymiany. To zbyt drogi sprzęt, żeby godzić się na takie niedoróbki.
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Witam
W słuchawkach Galaxy Buds 3 (nie pro) ANC działa normalnie. Testowane podczas dwóch lotów samolotem.

Pozdrawiam
0 Like
nquedo
Explorer
Opcje
dzięki na informacje jutro właśnie będę je kupował w media expert
0 Like