Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zakup s24 play

(Temat utworzony: 12-02-2025 07:31 PM)
288 Wyświetlenia
kubaa5534
Navigator
Opcje
Witam mam w planie zakupić a bardziej wziąć na abonament s24 i pytanie mam czy może ktoś się orientuję czy jako telefon od takiego dystrybutora będzie miał jakieś ograniczenia jeśli chodzi o aktualizacje albo coś podobnego? Orientuje się ktoś w tych kwestiach?

0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. Wszystkie aktualizacje oprogramowania będą dostępne dla takiego telefonu lecz z lekkim opóźnieniem względem telefonu z wolnego rynku.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Niektórzy operatorzy już czasami nie stosują brandu lecz nie wiem jak jest w przypadku sieci Play. Nie sprawdzałem tego ale z tego co wiem opóźnienie jest około tygodnia.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

11 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. Wszystkie aktualizacje oprogramowania będą dostępne dla takiego telefonu lecz z lekkim opóźnieniem względem telefonu z wolnego rynku.
kubaa5534
Navigator
Opcje
A jest to pewne że oprogramowanie operatora będzie? I wogole o jakim opóźnieniu mówimy bardziej o kilku dniach czy bardziej o miesiącu lub więcej?
0 Like
Rozwiązanie
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Niektórzy operatorzy już czasami nie stosują brandu lecz nie wiem jak jest w przypadku sieci Play. Nie sprawdzałem tego ale z tego co wiem opóźnienie jest około tygodnia.
kubaa5534
Navigator
Opcje
Dziękuję ci bardzo za pomoc a jeszcze mam takie pytanie wiesz coś na temat s24? Polecasz?
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Nie ma za co. S24 to wciąż świetny telefon warty uwagi.
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Tak, operatorzy nadal stosują brand.
0 Like
Mlody1990
Explorer
Opcje
Ogólnie telefon bardzo dobry a aktualizacja jak do tej pory samsung zawodzi przykro mi to pisać ale tak jest
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Telefon z Play posiada branding. Historię aktualizacji oraz daty możesz prześledzić na poniższych stronach:

S25 z wolnej sprzedaży
https://doc.samsungmobile.com/SM-S921B/EUX/doc.html

S25 z Play
https://doc.samsungmobile.com/SM-S921B/PRT/doc.html

kubaa5534
Navigator
Opcje
Dziękuje za pomoc ale ogólnie branding w zaden sposob rozumiem nie spowalnia telefonu ani nic z tych rzeczy?
0 Like