Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiana S20FE 5G na S24FE

(Temat utworzony: 14-02-2025 05:39 PM)
227 Wyświetlenia
Mikols
Explorer
Opcje

Opłaca się dla mojej mamy przejść z samsung s20 fe 5g na s24 fe?

0 Like
7 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. S20FE był chyba jednym z najlepszych Samsungów. Co prawda do dziś służy on bardzo dobrze i dla wielu użytkowników jest w zupełności wystarczający. Jeśli mama uzywa go bardziej do dzwonienia i pisania to bym się na pewno nad tym zastanowił? Co do S24FE wiadomo że jest to telefon dość świeży, więc i z dłuższym wsparciem.
Mikols
Explorer
Opcje
Ogólnie mess, ig Facebook tik tok no i dzwonienie. A s20fe 5g to no provlem bateria. Musi 5 razy dziennie ładować A ma od początku premiery
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Baterie można co prawda wymienić na nową, ale jeśli mama używa tego typu aplikacji to polecam już wybrać coś z lepszym procesorem. Czyli S24FE.
Mikols
Explorer
Opcje
Dobra, dzięki
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Nie ma za co. Pozdrawiam.
Kanrid
Journeyman
Opcje
Czy mógłbym rozwinąć czemu warto by było sprzeskoczyc na nowszy? Korzystałem do niedawna z s10e i do tej pory mi wystarczał po za problemem z baterią, a korzystałem tak samo. Dzwonienie, pisanie, internet, instagram, fb, tiktok i nie czułem ograniczeń. Jedynie to bateria i poniszczona obudowa.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Jak dobrze wiadomo producenci robią tak telefony, by ich żywotność sie jednak skończyła po pewnym czasie. Chodzi o to ze inwestowanie w starszy model moze okazać się nie opłacalne, gdyż wartość podzespołów nie raz przewyższa cenę urządzenia. Ostatni przykład klienta z S10+ uparał się strasznie że chce naprawiać wyswietlacz i tylna klapkę na oryginalnych częściach i tak zrobił, a po miesiącu padła mu plyta główna. Oczywiście znam osoby które używają jeszcze J5, J4+ I są z nich zadowoleni, ale musimy mieć zawsze na uwadze że telefon ma już swoje lata i w każdej chwili może paść.