Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Punkty Rewards po anulowaniu płatności

(Temat utworzony: 03-07-2024 10:42 PM)
382 Wyświetlenia
MirpoopriM
Pioneer
Opcje
Mam następującą sytuację, złożyłem zamówienie w aplikacji Samsung Shop. Do płatności wykorzystałem punkty Rewards, jednak po przeniesieniu do potwierdzenia płatności w banku kwota do zapłaty była inna niż krok wcześniej w aplikacji Samsung Shop. Z tego powodu płatność w banku nie została zrealizowana. 
Zamówienie nie zostało zrealizowane, z mojego konta bankowego środki nie zostały pobrane, nie dostałem żadnego maila na temat zamówienia, ale za to punkty Rewards zostały zużyte.
Co zrobić aby przywrócić punkty Rewards? 

0 Like
10 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MirpoopriM, W tej sytuacji pozostaje tylko kontakt z obsługą sklepu. Punkty nie wrócą automatycznie na konto.

https://www.samsung.com/pl/contact-us/

MirpoopriM
Pioneer
Opcje
Hej Kamil, tydzień temu zgosilem temat ale do dziś brak reakcji i rozwiązania. Temat jest prosty, brak zamówienia, a punkty Rewards zeszły z konta. Czy jest szansa na wsparcie w tym temacie? Moje zgłoszenie #183151595.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Niestety musisz w dalszym ciągu kontaktować się z obsługą sklepu.

MirpoopriM
Pioneer
Opcje
@kamil40013 Czy Sklep Samsung ma zasadę, że nie przejmuje się klientem? Od 14 dni zero odzewu w mojej sprawie przepadku punktów Rewards. Jedyne co konsultanci piszą na czacie, to że sprawa przekazana do odpowiedniego działu. Zero konkretów.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MirpoopriM, Wyjaśnianie niektórych spraw czasami może zając dłużej ze względu na konieczność przekazania do innych osób/działów. Nie wszystkie sprawy da się załatwić w 14 dni. W dodatku teraz mamy okres przedsprzedaży nowych urządzeń, więc czas odpowiedzi na pewno w jakiś stopniu będzie wydłużony ze względu na duże zainteresowanie produktami. Musisz cierpliwe czekać na odpowiedź.

MirpoopriM
Pioneer
Opcje
Ale właśnie o to chodzi, że jestem zainteresowany zakupem produktu Samsunga, który obecnie jeszcze jest w promocji. Tak w ogóle punty mi przepadły podczas nieudanej próby zakupu tegoż sprzętu... Więc to nie jest tak, że ja te punkty chcę odzyskac tak po prostu, chcę je spożytkować i wydać trochę kasy w sklepie Samsunga. Poza tym sprawa jest prosta, widać zejście punktów, a zamówienia brak. Co tam analizować... Niech Samsung zwróci punkty, ja kupię co to chcę, a potem niech sobie IT czy inne dzialy szukają przyczyn.
0 Like
SKJohny
Student
Opcje

Cześć, mam identyczną sytuację jak rozwiązali problem i ile czekałeś? Dziękuję z góry za info.

0 Like
MirpoopriM
Pioneer
Opcje
Hej, czekałem chyba 3 tygodnie. Ale jakiekolwiek dzwonienie na infolinię, maile, Facebook nie przynosiło efektu.... Nikt nic nie wiedział, obiecywali gruszki na wierzbie. Zwrócili punkty pewnego dnia, a jakieś 2 tygodnie później odpisali na Messenger że sprawa załatwiona 😂
SKJohny
Student
Opcje
Dzięki. Tragedia. To muszę się uzbroić w cierpliwość.😂
0 Like