Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tyyyy_ta-nowa! Obniżka cen nowego flagowca!?

(Temat utworzony: tydzień temu)
50 Wyświetlenia
Amazigh
Big Cheese
Opcje
SAMSUNG Galaxy S25 Ultra sprzedaje się tak świetnie, że dwa miesiące po premierze można go kupić ponad 2000 tysiące taniej! I to bez żadnych "zwrotów na kartę", odkupu, promokodów, punktów za poprzednie zakupy, etc, itp, itd... Na Amazon - gdyby ktoś chciał... 🫣
ps.: 🤔 jakby ktoś chciał traktować to jak rzeczywistą promocję - drukuję co nastepuje: w s z y s t k i m szczęśliwym posiadaczem starszych galaktyka (24, 23, a nawet 22) szczerze polecam pozostanie szczęśliwym i wstrzymanie się z ewentualną przesiadką przynajmniej do serii 27. Może dostaniecie coś więcej niż zmianę kolorów, wielkości ikon, więcej zaokrągleń i gadżet, który przywita was rano informacją o pogodzie... po angielsku. 
A jak już zdecydujecie się na zakup - polecam tylko sprawdzonych dealetow, z polskiej dystrybucji, z pełną gwarancją pochodzenia i wsparciem obsługi posprzedażowej. 
24 Odpowiedzi
Maniollo
Troubleshooter
Opcje
Na temu kupisz za 515 zł. 😂 😂 Wersja specjalna XS. Mistrzostwo świata temu.
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Należy jedynie pamiętać że Amazon nie jest oficjalnym dystrybutorem Samsunga stąd niższa cena. Oznacza to że telefony z tej strony mogą pochodzić z różnych rynków co może potencjalnie powodować problemy np. z kompatybilnością pasm sieci komórkowej czy działaniem usług takich jak VoLTE które mogą nie działać prawidłowo z Polskimi operatorami. W przypadku gdy telefon jest spoza UE Polski serwis może nie przyjąć takiego telefonu na naprawe gwarancyjną ze względu na różnice w oprogramowaniu oraz hardware (np. inny moduł łączności, brak zgodnych części czy w niektórych modelach też inny procesor).
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje

Potem będzie: Nie ma Bety, Dlaczego jeszcze nie mam aktualizacji, Dlaczego nie chcą uznać gwarancji, dlaczego nie działa to, tamto itp. Jak chcesz to sam kup telefon z Hong Kongu (bo ten sprzedawca jest znany z sprzedaży telefonów przeznaczonych na tamtejszy rynek) od losowej firmy z Niemiec. I co ciekawe jest najprawdopodobniej wersja Enterprise, przynajmniej według kodu modelu. Jeśli faktycznie jest to telefon na rynek niemiecki i jest to wersja Enterprise to, aż tak źle może nie będzie, ale kto wie co przyjdzie w paczce. 

Morał z mojej wypowiedzi taki: Polecaj sprawdzone sklepy i Polskich, oficjalnych dystrybutorów.

Maniollo
Troubleshooter
Opcje
Brawo i wszystko w temacie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Mam nadzieję, że przynajmniej jedna osoba zastanowi się na zakupem telefonu z takich źródeł.
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Jestem zdania że lepiej dołożyć kilka stów i kupić z oficjalnych sklepów urządzenia, mniej problemów z gwarancja, a jak kogoś nie stać to kupić można tańsze modele, kupowanie telefonu za 6tys to nie obowiązek, po za tym są też raty 0% i można spokojnie rate płacić i mieć telefon z pewnego źródła. No chyba że ktoś na czarno robi to faktycznie nawet raty nie przejdą. 😂
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Widziałem nawet S27 już, także wyprzedzają nas technologicznie.
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Dobrze powiedziane, a w zasadzie napisane. Dodałbym tylko, że zawsze można kupić używany z zaufanego źródła lub poczekać na nowy model. Samsungi to nie IPhony, że jak wchodzi nowy model to stary znika.
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Maniollo Słabi jesteście. Ja już zamówiłem S59 z E Penem w zestawie.1744901561879.jpg