Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wygląda nowego Galaxy A56

(Temat utworzony: 12-06-2024 11:09 PM)
7572 Wyświetlenia
lukadulach1
Apprentice
Opcje
Widziałem oficjalne rendery Galaxy A56 i jestem w szoku jest jak dla mnie jest brzydki chodzi mi o tył oczywiście ułożenie trzech aparatów jeden nad drugim i do tego pod wszystkimi trzema aparatami przeniesiona lampa błyskowa wygląda to tragicznie w ogóle samsungi maja tylnie plecki jedne z naj brzydszych na rynku czy może ten post trafić do producenta lub gdzie mam napisać by trafił tam gdzie trzeba może wkoncu mnie wysłuchają i wreszcze ułożą aparaty troche inaczej
5 Odpowiedzi
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Kurdę, A55 jeszcze dobrze nie ostygł po premierze, a tu już ludzie o A56 myślą 🤣
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Przecieki zdjęcia A56 tak w rzeczywistości nie mają nic wspólnego z tym jak będzie wyglądał. Widząc to co robią producenci telefonów, to A56 będzie pewnie bliźniaczo podobny do A55
aErykT
First Poster
Opcje
Mogliby wrócić kształtem do a53 czy zbliżyć go do s24 ultra, ta kanciata budową ma swój urok.
0 Like
Members_7BmHIjk
First Poster
Opcje

Kompletnie nie rozumiem zwracania jakiejkolwiek uwagi na to, tak samo jak na yt recenzecni 1/3 czasu filmu przeznaczają na wygląd. Nie rozumiem jak można żyć bez jakiegoś case z jakimkolwiek telefonem i tak naprawdę to ten case wyznacza wygląd twojego telefonu.

0 Like
lukadulach1
Apprentice
Opcje
Tak zgadza się ale ułożenie aparatów i diody użytkownik nie zmieni a to jest kluczowe do wyglądu telefonu
0 Like