Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie można nigdzie kupić Samsung S24+

(Temat utworzony: 3 tygodni(e) temu)
265 Wyświetlenia
karolix1904
Student
Opcje

Wie ktoś może dlaczego nigdzie nie można kupić samsunga s24+? 

Opłaca się go kupować jak wróci?
0 Like
12 Odpowiedzi
Zonniak
Hotshot
Opcje
Witam
Nadal to bardzo opłacalny wybór. Najprawdopodobniej asortyment tych urządzeń się wyczerpał. Znalazłem na stronie gdzie ja kupowałem swój S24Ultra.

https://www.komputronik.pl/product/886627/telefon-samsung-galaxy-s24-5g-12-256gb-dual-sim-czarny-s91...

Pozdrawiam
0 Like
karolix1904
Student
Opcje
czytałam, że s24+ ma problem z siecią i połączeniami i nie wiem czy coś w tym kierunku samsung zrobił, żeby to naprawić
0 Like
kn0the
Student
Opcje
Jestem użytkownikiem tego modelu od blisko roku. Wszystko śmiga w jak najlepszym porządku. Nie mam żadnych problemów z moim telefonem zarówno przy połączeniach głosowych jak i transmisji danych. Nigdy nie spotkałem się z błędami czy żeby coś nie działało. Wszystko jest w najlepszym porządku od momentu zakupu.
Proxyma
Student
Opcje
Mam od Lipca i potwierdzam wszystko śmiga. Mój najlepszy telefon do tej pory
rys3
Pathfinder
Opcje
Mój też chodzi. Bateria na prawie półtora doby.
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@karolix1904, Starsze modele są powoli wycofywane na rzecz nowszych. Może być tak, że ten model już nie wróci do sprzedaży.

0 Like
miroON
Big Cheese
Opcje
Czyli np s23u tez nie ma szans aby gdzies wyrwać nówkę-zablombowany ??
nie z odkupu, nie powystawowy !!
Moglby byc nawet od operatora
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@miroON, Z oficjalnej polskiej dystrybucji będzie ciężko znaleźć ten model w stanie fabrycznie nowym.

0 Like
miroON
Big Cheese
Opcje
yyyhyy nie no tak zapytalem Choc wydaje mi sie to troche dziwna polityka Samsunga PL . Skoro są już trudności w zakupie serii s24 to co dopiero mówić o serii s23 No dobraa ok
0 Like