Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacje oprogramowania Galaxy Z Flip3 5G

(Temat utworzony: 11-08-2021 10:09 PM)
2705 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Firmware-Galaxy-Z-Flip3.jpg

W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonie Galaxy Z Flip3 5G. Pamiętajcie, że z reguły w pierwszej kolejności aktualizacje trafiają do telefonów zakupionych w wolnej sprzedaży (wariant EUX). Telefony pochodzące od operatorów otrzymują aktualizacje nieco później. Poniżej zamieszczam odnośniki do najnowszych informacji o aktualizacjach:

Galaxy Z Flip3 5G (SM-F711B):

Przydatne odnośniki na forum:

Przydatne zewnętrzne odnośniki:

32 Odpowiedzi
adek81
Explorer
Opcje
Mam flip 3 i we wrzesniu ma zabezpieczenia z lipca. Ha ha masakra
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Podejrzewam, że w niedługim czasie pojawi się aktualizacja zawierająca nowsze poprawki bezpieczeństwa. Na ten moment najnowsze dostępne oprogramowanie posiada numer F711BXXU1AUG7 i zawiera lipcowe poprawki bezpieczeństwa.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Pojawiła się aktualizacja o numerze F711BXXU2AUI1, która wprowadza następujące nowości:

• usprawnienie stabilności urządzenia i poprawki usterek,
  • nowe i/lub ulepszone funkcje,
  • dalsze usprawnienia wydajności.

DOMAR87
Pioneer
Opcje

Mam Z Flip3 5G i nie ma tej aktualizacji co piszesz, a kupiłem go niedawno w Media Expert , wszystko po aktualizowane a zabezpieczenia dalej z 1 lipca-wariant EUX/-/EUX/EUX i co z tym robić dalej bo mamy już koniec września 🤔

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Sprawdź czy komputerowa aplikacja Smart Switch wyszuka nowsze oprogramowanie dla Twojego telefonu. Aplikację możesz pobrać z poniższego odnośnika.

Smart Switch | Aplikacje mobilne | Samsung Polska
https://www.samsung.com/pl/apps/smart-switch/

DOMAR87
Pioneer
Opcje

Niestety aplikacja Smart Switch na komputerze pokazuje, że oprogramowanie jest aktualne. Jakieś pomysły jeszcze jak go zaktualizować albo dlaczego nowy smartfon nie widzi aktualizacji ???  🤔Bez nazwy.jpg

0 Like
DOMAR87
Pioneer
Opcje
@adek81 Czy twój Z Flip 3 5G zaktualizował się do najnowszych poprawek bezpieczeństwa z września ???
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Aktualizacja powinna być już dostępna. Niestety nie wiem dlaczego Twój telefon jej nie wykrywa. Poczekajmy jeszcze na informację od pozostałych posiadaczy tego modelu czy otrzymali nowszą wersję oprogramowania.

https://doc.samsungmobile.com/SM-F711B/EUX/doc.html

ArturK95
Explorer
Opcje

Ja dostałem, ale zabezpieczenia są z września. Powinny już być październikowe. 😞 

0 Like