Często gdy przeglądam net albo tylko ladoje baterie robi się gorący zaraz koło aparatów jakieś pomysły nie noszę w etui bo miałem komunikat że... Wyświetl post
Cześć,
We flipie 5 zauważyłem deformacje ekranu/uszczelnienia. Jest to normalna sptawa, czy raczej oddać telefon na gwarancję? Telefon został... Wyświetl post
Witam posiadam telefon Samsung Galaxy z flip 3 od jakichś 4 miesięcy i w ostatnim czasie zaczęła odklejać się folia w miejscu łamania się telefonu... Wyświetl post
Dzisiaj odbyła się konferencja Galaxy Unpacked July 2024, podczas której Samsung zaprezentował najnowsze modele telefonów Galaxy Z Fold6... Wyświetl post
Dzień dobry. Czy używając samsunga fold 5 jako router WiF, to też macie tak fatalny zasieg? Wydaje mi się kpina, że smartfon znajduje się dosłownie... Wyświetl post
Hej! Mam Galaxy Z Flip 5, jak robię zdjęcia to mocne kolory na nich są podkręcane (trochę bardziej różowe usta są mega różowe na zdjęciu,... Wyświetl post
Samsung prezentując model Z oświadczył, że jego wyświetlacz, to zupełnie nowa technologia. To coś innego niż w modelu Fold i konkurencyjnej... Wyświetl post
Cześć,
Parę dni temu oddałem telefon do serwisu, bo spuchła mi bateria oraz nie miałem zasięgu. Serwis zaproponował, że wymieni mi dwie... Wyświetl post
Witam. Od jakiegoś czasu użytkuje folda 3.Podpowiedzcie mi drodzy użytkownicy czy taki początek odklejania się folii na zgięciu wyświetlacza... Wyświetl post
W tym wątku poznacie oficjalną gamę etui oraz akcesoriów do najnowszych urządzeń składanych Samsung. Zachęcam także do dyskusji na temat ochrony... Wyświetl post
Samsung Z flip 3 - pęknięte szkło kamery. Wizyta w lokalnym serwisie samsunga - oszacowany koszt max. 300 zł. Ale przecież jest Care+ no to... Wyświetl post
W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonie Galaxy Z Flip3 5G.... Wyświetl post
Witam wszystkich. Mam pytanie co do ekranu mojego Z Flipa 3. Sprawa wygląda następująco. Ostatnio byłem w autoryzowanym centrum serwisowym Samsunga... Wyświetl post
Kupiłem samsunga Z Flip 3 5G na olx i problem jest taki ze widzi kartę ale nie moze sie połaczyc z siecią.Do tego wyświetla sie kółko przekreślone.... Wyświetl post
Witam mam problem z zflip 3 na zgjęciu urządzenia pojawiła się taka Górka wyczuwalna pod palcem na rozłożonym telefonie ale na pół zgjętym już tego... Wyświetl post