Cześć!Najważniejsze wydarzenie już za nami! W tym artykule chciałbym wam przedstawić najnowsze składane urządzenia Galaxy Z Fold6 oraz... Wyświetl post
W tym wątku poznacie oficjalną gamę etui oraz akcesoriów do najnowszych urządzeń składanych Samsung. Zachęcam także do dyskusji na temat ochrony... Wyświetl post
Najważniejszą nowością w Galaxy Z Flip5 jest powiększony zewnętrzny ekran. Jest znacznie większy niż 1,9-calowy ekran w jego poprzedniku,... Wyświetl post
Witam mam problem na samsungu galaxy z fold 5 taki ze jak gdzieś dzwonie to mam komunikat nie zarejestrowano w sieci i nie mogę wykonać żadnego... Wyświetl post
Hej,
wczoraj nagle, gdy otworzylam z flipa, duzy ekran byl czarny. na malym wszystko dziala. na duzym czasami pojawia sie tapeta, czasmi mozna... Wyświetl post
Cześć, mam pytanie. Szukam ale nie potrafię, znaleźć. Czy istnieje opcja zmiany folderu pobieranych plików? Np jak pobierasz obraz, film, to... Wyświetl post
Czy galaxy ai obsługuje inteligentne odpowiedzi po polsku? Ani na Flipie 6, ani na watch ultra nie mam możliwości korzystania z nich, a na flipie 6... Wyświetl post
Pytanie. Czy wymiana zbąbelkowanej folii ekranowej w Samsung Flip (dokładnie model 4) w autoryzowanym serwisie przysługuje za DARMO tylko w ramach... Wyświetl post
W moim Fold Z4 nie mogę użyć dyktafonu do nagrania rozmowy telefonicznej. Próbowałem z różnymi dyktafonami. Instalowałem wszystko co jest dostępne.... Wyświetl post
Witam, po oststniej aktyalizacji przy otworzeniu tel na środku ekranu pojawia sie kursor (strzałeczka) jak dotykam ekranu znika, czy mozna jakos to... Wyświetl post
Cześć. Żona kupiła Flip 6. Po niespełna 3 miesiącach zwykłego użytkowania folia odkleja się. Czy to normalne zjawisko? Czytałem na jakimś forum,że... Wyświetl post
Czy jest gdzieś opcja ustawienia menu w formie stron zamiast ciągiem od góry do dołu w formie przewijanej? Po aktualizacji to się zmieniło i... Wyświetl post
Siema mam taki problem zaktualizowałem samsunga zflip 6 do tego one ui7 i już po pierwszym uruchomienu był problem telefon przestał się ładować jak... Wyświetl post
Bateria, która już sama w sobie jest słaba, po aktualizacji do OneUi 7 jest tragedią.
Nie dość, że Android 15 został udostępniony 100 lat za... Wyświetl post
Cześć po aktualizacji androida 15 z nakładką One Ui 7.0 w telefonie Samsung Galaxy Z fold 6 zniknęła mała ikonka qiuck share przy wyborze zdjęcia w... Wyświetl post