Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy S24 Benchmark stres test HOT‼️📴

(Temat utworzony: 02-02-2024 12:01 PM)
2384 Wyświetlenia
bartekkoks
Pathfinder
Opcje
Siemka sprawdzałem sobie osobiście osiągi tego telefonu w benchmarku Antutu i oto wynik 

image

Dodatkowo stres test

image

Przeważnie 44.7 stopnia no cóż powiem tak mega gorący użytkować by się nie dało zbytnio chwile w ręce i parzy, poprzednio miałem S21+ i temperatura była sporo niższa ogólnie Peocesor Exynos niezbyt się nadaje szkoda że znowu nie dostaliśmy Snapdragona w każdej wersji telefonu. 
Selixo
Big Cheese
Opcje
Ze wszystkim działa, co jest wyświetlane statycznie. Prosty test właśnie na kalkulatorze. Otwierasz aplikację i robisz screena. Wracasz do galerii i otwierasz screena na pełnym ekranie. Teraz obracasz telefon kilka razy żeby zmienił orientację ekranu i już wiesz czy ochrona działa. Za każdym obrotem jest po protu ręcznie wymuszanany przeskok, normalnie telefon robi to automatycznie w większych odstępach czasu i tego nie zauważysz.
Selixo
Big Cheese
Opcje
Czy Ty w ogóle widziałeś jaka temp osiąga s23? Podpierasz to jakimiś faktami. Dla Ciebie różnica 1C to już jest lipa? 🤣
https://youtu.be/tWtkyVSJFSg?si=A-zTaxnmFX2Dmr7j
0 Like
bartekkoks
Pathfinder
Opcje
Po prostu stwierdzam fakt że S24 Grzeje się i często nie komfortowo się z niego korzysta. Rozumiem że ty może lubisz jak telefon ci grzeje łapy ale dla mnie jest to nie wygodne
0 Like
Selixo
Big Cheese
Opcje
Trzymałeś w ręku s23? Taka jest natura małych telefonów.
0 Like
bartekkoks
Pathfinder
Opcje
A rozumiesz że rozmawiamy o S24 i o jego komforcie w codziennym użytkowaniu czy nie?
0 Like
bartekkoks
Pathfinder
Opcje
I nie to nie jest natura małych telefonów, ten jest źle zoptymalizowany I być może jakaś aktualizacja to poprawi
0 Like
Selixo
Big Cheese
Opcje
Ale porównujesz do większego telefonu, jakim jest s21+ i do tego ze słabszym cpu. Fizyki nie oszukasz. Jeśli jest coś wydajniejsze i nie ma zmniejszonego aż tak bardzo procesu technologicznego musi być cieplej ze względu na wydajność per wat.
0 Like
Mickra
Voyager
Opcje
To super bo póki co w one ui 6.0 na s21 s22 23 nie działa a wiem że tak się sprawdza;) wielkie dzięki za odpowiedź:)
krzysiumisiu
Troubleshooter
Opcje
Teraz pomyśleć jak przyjdzie lato to dla fonów jest koszmar i trzeba będzie je chłodzić. Na razie mamy taką pogodę to nie grzewają się na max.
bartekkoks
Pathfinder
Opcje
Nawet nie chce o tym myśleć co będzie się działo z tym telefonem w 30 stopniowym upale
0 Like