Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Szybkie rozładowywanie bateri

(Temat utworzony: 2 tygodni(e) temu)
242 Wyświetlenia
poko123
Helping Hand
Opcje
Cześć od niedawna (około 2 miesiące ) używam galaxy s24 i zauważyłem że po ostatniej aktualizacji bateria szybko się rozładowuje co zaradzić ?.pozdrawiam 🙂
0 Like
10 Odpowiedzi
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Witam
Czy wipe cache partition został wykonany? Jeśli nie Wykonaj zabieg. Zabieg nie usuwa danych.

[Poradnik] Jak wykonać zabieg wipe cache partition?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

[YouTube] Instrukcja wideo wipe cache partition
https://www.youtube.com/watch?v=5RrGHHwvARM

Jeśli został wykonany może to czas na serwis. Bateria może być uszkodzona.

Zakładam ze nie stało sie to po aktualizacji One UI 7.0 bo aktualizacja nie była 2 miesiące temu a niedawno.

Pozdrawiam
0 Like
poko123
Helping Hand
Opcje
Cześć ok sory ale nie dodałem że zauważył to po aktualizacja do one ui 7
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Cześć! Po aktualizacji do OneUI 7, telefon potrzebuje trochę czasu na przetworzenie aktualizacji. Tak jest zazwyczaj.
poko123
Helping Hand
Opcje
Ok dzięki zacząłem się martwić telefon nowy a tu wymiana bateri 😅
0 Like
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Witam ponownie
No to w takim razie telefon potrzsbuje z 2-3 tygodnie aby się ustabilizować z baterią. To była duża aktualizacja.

Pozdrawiam
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Spoko. Zrozumiałem ze problem występuje od 2 miesięcy. Dzięki za sprostowanie
0 Like
poko123
Helping Hand
Opcje
Dzięki za odpowiedź 🙂🙂
0 Like
Robert_Sz
Pioneer
Opcje
W mojej ocenie pisząc że telefon musi przetworzyć aktualizacje to jakies brednie. Zwyczajnie cos pożera w sofcie energię. Jest jakis problem. W moim S24U nie dość ze szybko ucieka prąd to ładuje sie znacznie dłużej i czas ładowania nie odpowiada rzeczywistości. Ten problem nie występuje tylko u mnie...
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Telefon musi przetworzyć aktualizacje, jednak jeśli drenaż baterii występuje dłużej niż dwa tygodnie to, wtedy można mówić o wadzie aktualizacji. Na razie nie mam żadnego oficjalnego stanowiska w tej sprawie. OneUI 7 jest dosyć pechowe i mimo długich testów, i długiego oczekiwania dostaliśmy nie dokończony system.