Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S24 czas pracy bateri

(Temat utworzony: 24-02-2025 05:02 PM)
383 Wyświetlenia
kubaa5534
Navigator
Opcje
Witam chciałbym się zapytać czy taki czas pracy bateri jest normalny jeśli nie to czy mogę zmienić coś w ustawieniach żeby go wydłużyć telefon ma około tygodnia samsung s24

image

image

0 Like
19 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Na ten moment nic proszę nie robić. Telefon jest za nowy i bateria uczy się wzorców. Swoją optymalną pracę bateria uzyka po ok 3 tygodniach. Widać też na zdjęciu aplikację Tik Tok, Messenger które są dość mocno prądożerne.
kubaa5534
Navigator
Opcje
Okej dziękuję za pomoc tak zrobię
0 Like
Danie1_19
Explorer
Opcje
Najlepiej zamien 5g na lte, bo w przypadku mojego s25 zauważyłem dość dużą różnicę w zużyciu baterii
0 Like
kubaa5534
Navigator
Opcje
Myślałem nad tym chce zobaczyć jak będzie przez następne dni z bateria ale jak nie będzie zadwolajaco to wyłączę 5g
0 Like
Danie1_19
Explorer
Opcje
Przy 5g bateria o wiele szybciej będzie traciła na kondycji. W domu najlepiej korzystać z wifi a na zewnątrz lte. 5g warto włączać przy okazji pobierania czegoś dużego
0 Like
kubaa5534
Navigator
Opcje
Jeszcze miałbym jedni pytanie czy bateria nadal się uczy mimo że komunikat o uczeniu wzorców już znikł?1740484958905.jpg
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Uczenie wzorów trwa prze parę dni, ale pełna optymalizacja baterii następuje po ok 3 tydogniach. Po tym czasie Pana bateria zacznie działać na 100% swojej pojemności.
kubaa5534
Navigator
Opcje
Dziękuję za pomoc
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Nie ma za co. Osobiscie też używam S24. Co do baterii jak już wspominałem trzyma bardzo przyzwoicie. Lekki spadek zauważyłem na One UI7 lecz jest to wersja beta. Zobaczymy na finalnej.