Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S22 ultra słabe zdjęcia

(Temat utworzony: 08-05-2024 01:03 PM)
152 Wyświetlenia
damian91111
Journeyman
Opcje
Witam kupiłem s22u . Mam też p40pro i robiąc zdjęcie s22u to jakaś porażka tamten telefon 2letni robi dużo lepsze zdjęcia w każdej sytuacji o co tu chodzi. Rozdzielczośc 108mp ustawiona zdjęcia w tych samych warunkach oświetleniowych.

318 Odpowiedzi
Pitson23
Voyager
Opcje
Oczywiście, że pogorszył i to już jak wyszło S23U. przed premierą S23U, s22U robił bardzo dobre zdjęcia.
Fazon
Voyager
Opcje
Czyli samsung aktualizacjami uwala starsze telefony, żeby kupić nowy model?
Pitson23
Voyager
Opcje
Takie mam odczucia...że coś jest na rzeczy. Skoro coś działało dobrze a potem już nie to na to wychodzi.
moonlady
First Poster
Opcje
Takkkk tragedia przed aktualizacja były piękne a teraz tragedia
0 Like
cinek03
First Poster
Opcje
Tak zauważyłem różnice i to bardzo wyraźną...jakość spadła drastycznie i myślę że to celowy zabieg..też porównywałem zdjęcia księżyca z początku,około 2 lata a dziś i jest przepaść..odrazu nadmienię ze szklo na obiektywach jest w idealnym stanie i tel.nigdy nie upadł..
Mariuszuzd
Helping Hand
Opcje

a bawiłeś się w camera assistant i ustawianiem priorytetu szybkości na jakość ? kurcze ja jak dostanę S24 to zrobię test. Wyślę telefon na odkupć pewnie w środę to będę miał chwilę.

0 Like
Willy___
Pioneer
Opcje
Dlaczego drastycznie obnizono jakość zdjęć w S22+ po wejściu modelu S24? Najbardziej to widać przy próbie fotografii księżyca. O ile wcześniej mogłem zrobić całkiem przyzwoite zdjęcie, teraz mam białe plamy. Ja wiem że odpowiadał za to system ulepszania zdjęć w Samsungu, który analizował widoczny obraz i poprawiał go, ale widocznie promując możliwości sztucznej inteligencji w S24 obniżono jej możliwości w starszym modelu. Niemniej, nie świadczy to dobrze o firmie i jej podejściu do klientów. Jeśli myślicie że tym zmusicie nas do zakupu nowszego modelu- to lepiej zmieńcie marketingowców, bo nie mają pojęcia o decyzjach ludzi. 
0 Like
luk203
Navigator
Opcje
W s24 ultra tez jest kiepska jakość zdjęć. Tylko w pełnym oświetleniu jak słońce robi ladne zdjecia reszta to dramat jak na telefon za 6k.
0 Like
Willy___
Pioneer
Opcje
Tylko wiesz, robiłem tym samym telefonem zdjęcia wcześniej, i zdjęcia księżyca były zaskakująco dobre. Teraz- żenujące plamy.
luk203
Navigator
Opcje
Dziwne i nie zrozumiałe ma zagrania Samsung, ale jedno wiem ze telefonu od tej firmy już więcej nie kupię.