Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z aparatem S22

(Temat utworzony: 15-09-2022 09:42 PM)
7431 Wyświetlenia
Members_sDP6eV1
First Poster
Opcje

Witam, kupiłem dziś (15.09.2022)  S22  SM-S901, po uruchomieniu  okazuje się że z aparatem jest coś nie tak , obraz na ekranie jest non stop roztrzęsiony w trybie zdjęć i video, tak jakby nie było żadnej stabilizacji,  zrobiłem już czyszczenie pamięci i danych w  aplikacji aparat, czyszczenie cache w trybie recovery i zrobiłem też przewracanie do ustawień fabrycznych,. Telefon i  wszystkie aplikacje są zaktualizowane,  czy coś jeszcze można zrobić , czy pisać  reklamacje?

0 Like
107 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Members_sDP6eV1 Witam. Wszystko co mogłeś zrobić sam to już wykonałeś, więc pozostaje tylko złożyć reklamację na sprzęt. Gdzie kupowany był telefon?
Members_sDP6eV1
First Poster
Opcje

media expert 

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Był dawany jako zaplombowany czy wystawowy? Możliwe że jakaś wada w transporcie.
Members_sDP6eV1
First Poster
Opcje

zaplombowany, nowy 

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
To jedyne co to proszę go zareklamować
Gabarosik
Helping Hand
Opcje
Zrób szybko reklamację bo tym pożniej tym mogą nie uznać
0 Like
SebRach
Apprentice
Opcje
Cześć,  mam problem z rozmazanymi zdjęciami w S22. Problem zauważyłem dzisiaj jak robiłem zdjęcie na olx. Zauważyłem że w górnej części zdjęcia jest rozmazana plama. Później zacząłem robić zdjęcia na których jest tekst. Efekt ten sam. Czy oddawać to na gwarancję? Czy raczej nie ma szans? Dodaje przykładowe zdjęcia. 

image

image

0 Like
Michael_Organista
Journeyman
Opcje
Może masz zabrudzony obiektyw
0 Like
SebRach
Apprentice
Opcje
To była moja pierwsza myśl, obiektyw czysty i nie porysowany