Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwroty 800 zl

(Temat utworzony: 13-08-2022 11:34 PM)
286 Wyświetlenia
Adka11
Apprentice
Opcje
Po zakupie  telefonu Samsung s22  I zalogowaniu się na Samsung  members,gdzie znajduje  sie6 baner promocyjny  i formularz  ktory należy  wypełnić? 
286 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Maciek1976, spróbuj jeszcze wyczyścić dane aplikacji Samsung Members (Ustawienia > Aplikacje > Samsung Members > Domyślna pamięć > Wyczyść pamięć). Zrób też Wipe Cache Partition oraz Repair Apps: https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Jak to nie pomoże, to również napisz do organizatora.

@hgn123, już teraz uruchom ponownie telefon, zauważyłem, że po ponownym uruchomieniu baner szybciej wskakuje. Zgody marketingowe w Samsung Members masz zaznaczone?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

nadro95
First Poster
Opcje
Znalazłaś informacje na ten temat?
0 Like
IwonaCiszak
First Poster
Opcje
Z tego co czytałam to zakup u operatora się nie kwalifikuje, bezsens bo tak samo trzeba tam wydać pieniądze
0 Like
Adka11
Apprentice
Opcje
W przeciągu jakiego czasu wysyłany jest mail dotyczący zakwalifikownaia się do zwrot?
0 Like
MałgoZych
First Poster
Opcje
Pomocy Pomocy jak wygląda kupon promocyjny gdzie się wyświetla 
Nie ogarniam
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MałgoZych  Dzień dobry

Jakiej promocji dotyczy zapytanie?

0 Like
MałgoZych
First Poster
Opcje
Zwrot 800zl przez samsung
0 Like
Olasor
First Poster
Opcje
Mam problem z odebraniem zwrotu s22
0 Like
Radziksen
First Poster
Opcje
Po zakupie telefonu trzeba uzupełnić formularz, który rzekomo powinien się pojawić w zakładce korzyści. Niestety żadnego takiego baneru nie widać. Czy ktoś może się jeszcze z tym spotkał lub czy jest inny sposób żeby dostać dostęp do tego formularza? Promocja zakupu telefonu jest do dzisiaj do 14.08, telefon natomiast kupiłem wczoraj i chciałem od razu już wszystko załatwić po zakupie i aktywowaniu telefonu.

Pozdrawiam wszystkich
0 Like