Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[PORADNIK] Korzystanie z promocji firmy Samsung.

(Temat utworzony: 23-12-2020 06:26 PM)
9356 Wyświetlenia
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

W związku z dużym zainteresowaniem promocjami firmy Samsung, postanowiłem stworzyć poradnik, jak z nich korzystać. 

Zawiera on odpowiedzi na często pojawiające się pytania oraz wskazówki, co należy wykonać w specyficznych sytuacjach. 

• Gdzie znajdują się aktualne promocje firmy Samsung ?

Trwające promocje możemy znaleźć:

1. W zakładce „Promocje” na stronie głównej firmy Samsung.

Samsung 1.PNG

2. W zakładce „ Korzyści ”  w aplikacji Samsung Members.

Screenshot_20201223-171740_Samsung Members.jpg

• Jak wziąć  udział w promocji ?

Zazwyczaj wymaga to wypełnienia formularza lub spełnienia pewnych kryteriów. Dokładny poradnik, jak dokonać swojej rejestracji w  promocji, znajdziesz na jej stronie - wystarczy kliknąć na jej baner lub stronę w zakładach z pierwszego pytania. 

Samsung 2.PNG

Przykładowy poradnik, dostępny na stronie konkretnej promocji.

• Z czym należy się zapoznać biorąc udział w promocji ?

Przede wszystkim z jej stroną oraz z zawartym na niej zwyczajowo regulaminem.

• Mam problem z promocją, co należy zrobić ?

Jeżeli zostały spełnione wszystkie kryteria promocji, ale masz z nią jakiś problem (np. brak banneru, PIN'u itp.), to wszystkie takie sytuacje powinny być zgłaszane do organizatora promocji. Jego dane wraz z adresem znajdziesz w regulaminie promocji.  

• Gdzie należy tworzyć posty na forum dotyczące promocji?

Zazwyczaj dla każdej promocji, tworzony jest na forum oddzielny wątek. Właśnie w nim należy tworzyć swoje posty, zawierające pytania związane z tą promocją. Przykład takiego wątku: Samsung Premia 800 zł - Samsung Community .

Pozwala to zainteresowanym osobą, znaleźć wszystkie informacje w jednym miejscu oraz wymieniać się poglądami.

• Mam pytanie, ale nie znalazłem/am wątku dotyczącego wybranej promocji.

Spróbuj za pomocą wyszukiwarki, dostępnej na forum, znaleźć odpowiedni wątek wypisując słowa klucze promocji. Jeżeli nic nie znajdziesz, to stwórz nowy wątek w tablicy „Najnowsze oferty”.

To chyba wszystkie pytania oraz wskazówki dotyczące promocji firmy Samsung. Jeżeli o jakiś zapomniałem, to napiszcie w postach poniżej.

Miłego brania udziału w promocjach.

56 Odpowiedzi
Tomasz777
First Poster
Opcje

Jak i gdzie wypełnić formularz zgłoszeniowy??
0 Like
Arek1
Navigator
Opcje
Fajnie by było, gdybyś napisał o jaki formularz chodzi. Jeżeli o formularz do promocji z cashbackiem lub gratisowym produktem to adres znajdziesz w regulaminie danej promocji.
0 Like
Tomasz777
First Poster
Opcje
Dzięki już sobie poradziłem wystarczyło uruchomić tel.jeszcze raz
0 Like
kacpee1
First Poster
Opcje
Jakieś pomysły na to co jeśli dalej nie mam formularza dotyczącego zegarka ?
0 Like
Tomasz777
First Poster
Opcje
Uruchom ponownie tel.
0 Like
kacpee1
First Poster
Opcje
No właśnie uruchomiłem i nie ma nic
0 Like
kacpee1