Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[PORADNIK] Korzystanie z promocji firmy Samsung.

(Temat utworzony: 23-12-2020 06:26 PM)
9360 Wyświetlenia
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

W związku z dużym zainteresowaniem promocjami firmy Samsung, postanowiłem stworzyć poradnik, jak z nich korzystać. 

Zawiera on odpowiedzi na często pojawiające się pytania oraz wskazówki, co należy wykonać w specyficznych sytuacjach. 

• Gdzie znajdują się aktualne promocje firmy Samsung ?

Trwające promocje możemy znaleźć:

1. W zakładce „Promocje” na stronie głównej firmy Samsung.

Samsung 1.PNG

2. W zakładce „ Korzyści ”  w aplikacji Samsung Members.

Screenshot_20201223-171740_Samsung Members.jpg

• Jak wziąć  udział w promocji ?

Zazwyczaj wymaga to wypełnienia formularza lub spełnienia pewnych kryteriów. Dokładny poradnik, jak dokonać swojej rejestracji w  promocji, znajdziesz na jej stronie - wystarczy kliknąć na jej baner lub stronę w zakładach z pierwszego pytania. 

Samsung 2.PNG

Przykładowy poradnik, dostępny na stronie konkretnej promocji.

• Z czym należy się zapoznać biorąc udział w promocji ?

Przede wszystkim z jej stroną oraz z zawartym na niej zwyczajowo regulaminem.

• Mam problem z promocją, co należy zrobić ?

Jeżeli zostały spełnione wszystkie kryteria promocji, ale masz z nią jakiś problem (np. brak banneru, PIN'u itp.), to wszystkie takie sytuacje powinny być zgłaszane do organizatora promocji. Jego dane wraz z adresem znajdziesz w regulaminie promocji.  

• Gdzie należy tworzyć posty na forum dotyczące promocji?

Zazwyczaj dla każdej promocji, tworzony jest na forum oddzielny wątek. Właśnie w nim należy tworzyć swoje posty, zawierające pytania związane z tą promocją. Przykład takiego wątku: Samsung Premia 800 zł - Samsung Community .

Pozwala to zainteresowanym osobą, znaleźć wszystkie informacje w jednym miejscu oraz wymieniać się poglądami.

• Mam pytanie, ale nie znalazłem/am wątku dotyczącego wybranej promocji.

Spróbuj za pomocą wyszukiwarki, dostępnej na forum, znaleźć odpowiedni wątek wypisując słowa klucze promocji. Jeżeli nic nie znajdziesz, to stwórz nowy wątek w tablicy „Najnowsze oferty”.

To chyba wszystkie pytania oraz wskazówki dotyczące promocji firmy Samsung. Jeżeli o jakiś zapomniałem, to napiszcie w postach poniżej.

Miłego brania udziału w promocjach.

56 Odpowiedzi
Misz
Apprentice
Opcje

Okazało się że pole tesktowe było tego samego koloru co tło i nie widziałem że trzeba coś wpisać...

Rohit1datta
First Poster
Opcje
My dear friend, my entire argument with @Samsungpolska is a) I wasn't given full instructions by sales team
b) I even doubt that sales team also had full instructions

As sales guy , upon completing the sale, himself filled my form and asked me to wait

Moreover I tried visiting store and store is shut down. So in layman terms - sale done, @Samsung target achieved- client can go to hell?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

I suggest you to make a claim to Samsung and promotion partner. I think we are not able to give you more support on Samsung Community.

Czarna40
First Poster
Opcje
Witam jak odnaleźć baner promocyjny o tableta żeby wypełnić 🤔
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Czarna40, kiedy, gdzie i jaki dokładnie tablet został zakupiony?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
mamuśkamami
First Poster
Opcje
Nie mogę dołączyć zdjęcia do formularza by otrzymać słuchawki
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@mamuśkamami, co się wtedy dzieje? Czy pojawia się jakiś błąd?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.