Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwroty 800 zl

(Temat utworzony: 09-08-2022 08:31 PM)
367 Wyświetlenia
Adka11
Apprentice
Opcje
Po zakupie  telefonu Samsung s22  I zalogowaniu się na Samsung  members,gdzie znajduje  sie6 baner promocyjny  i formularz  ktory należy  wypełnić? 
286 Odpowiedzi
Avanah
Journeyman
Opcje
Tak
0 Like
Mikolaj1996
First Poster
Opcje
Cześć, do dnia dzisiejszego nie pojawił mi się w aplikacji baner odnośnie cashack za zakup s22, zakup był dokonany w 05.08.2022 wykonane połączenie na w sumie 10 min i zaznaczone mam zgody na te biuletyny itd. 
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Mikolaj1996, w takim razie napisz do organizatora promocji, maila masz w regulaminie, włączą Ci baner ręcznie.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

TomaszCcc
Explorer
Opcje
Witam. Dziś zakupiłem s22 ultra w neonet. W aplikacji nie mam korzyści zwrotu 800zl. Ktoś coś?
0 Like
Adikkiel
Voyager
Opcje
Ciężka sprawa, nie wiem co za bardzo z tym zrobić. Zarejestruj urządzenie na swoim koncie samsung. Może coś to zmieni.
0 Like
SaCam
Voyager
Opcje
Aktywować należy telefon z polską karta SIM, wykonać co najmniej jedno połączenie do sieci, odczekać następnie minimum 24h, wówczas powinien się pojawić baner
😉
TomaszCcc
Explorer
Opcje
Ok tak zrobię i dam znać. Dzięki
0 Like
karolina0911
First Poster
Opcje
A wiecie ile się czeka na taki zwrot ?Ja już ogulnie czekam od 19 07 .
0 Like
TomaszCcc
Explorer
Opcje
Ja mam napisane że urządzenie musi być kupione między 1 a 14 sierpnia i czeka się 14 dni.
0 Like
IwonaCiszak
First Poster
Opcje
Czy zakupując smartfon w salonie T-Mobile tez otrzymam zwrot? Ktoś podpowie?
0 Like